ponedeljak, 27 februar 2017 09:34

alt

Izuzetno zanimljivo izbacivanjeIzbacivanje u "Parovima" noćas je bilo izuzetno zanimljivo, s obzirom na to da su dva takmičara izbačena napolje!

Gledaoci su glasali za osmoro nominovanih učesnika. Najveću podršku publike dobio je Manijak. Na drugom mestu našla se Miljana, a na trećem Vesna Rivas.

Najmanje glasova gledalaca dobio je Biba Struja - samo 0,2 odsto i on je prvi napustio vilu. Međutim, tu nije bio kraj. Ubrzo posle njega izbačen je i Dejan Stanković Kralj, koji je završio na sedmom mestu.

Voditeljka Bojana Ristivojević zagolicala je maštu ukućana kada im je rekla da se okupe oko vrata i pokušaju da izađu. Onaj koji naiđe na otključana vrata sledeći napušta vilu.

Jelena, Mira, Dalila i Aleksandra su pokušale da otvore vrata, ali su bila zaključana. Potom se Ristivojevićeva uhvatila za kvaku i bez problema izašla napolje.

No, pre nego što je napustila vilu Bojana je priredila još jedno iznenađenje takmičarima i predstavila im novog učesnika - Nemanju Đurđevca zvanog Tigar. Njega su "na nož" dočekale Dalila i Aleksandra, te su stigle i da se posvađaju sa njim.
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

slinila is said:

...
OL-OS OL-OS
28. 02. 2017

tica laptop said:

...
bravo ajfonka pravi nadimak si dala oloskinji iz bosne.dosta mi imamo nasih djubretusa,smradulja i olosa,sad ste nam doveli jos bosansko djubre i olos.
28. 02. 2017

TICA AJFON said:

...
DUDLILU BI PRVO TREBALO IZBACITI,TESKA ALAPACA,IMA JEZIK DA OLIZE SAMA SEBI LJUBONKU,DNO DNA,TEZAK BOSANSKI OLOS
28. 02. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop