sreda, 03 septembar 2008 21:51

 

Haris i Marina

 

Najpoznatiji srpski tekstopisac Marina Tucaković takođe će se naći u žiriju predstojećeg takmičenja "Operacija Trijumf"! Pored nje, u istoj ulozi, pominjalo se i ime pevača Harisa Džinovića.

Tonči Huljić, treći član žirija

Pored hrvatskog kompozotora Tončija Huljića u žiriju emisije "Operacija Trijumf" naćiće se i Marina Tucaković! Iako je produkcijska kuća "Emotion" planirala da imena poznatih ljudi koji će se pojaviti u ovom programu krije do poslednjeg trenutka, to, bar u zemlji Srbiji, nije bilo izvodljivo! Tako su ova bitna imena procurila u javnost, a ostaje još samo da se nagađa - ostatak žirija.

Međutim, pevač Haris Džinović danas je demantovao da će se on priključiti ovog grupi, tako da i dalje ostaje nejasno ko će u žiriranju "braniti boje" BiH. Poznato je jedino da je "Emotion" do sada zvao Dina Merlina, Hari Mata Harija i Lošu iz "Plavog Orkestra", ali da niko od pomenutih nije mogao, ili hteo, da se prihvati takve obaveze.

Dok su se imena članova žirija krila, voditeljski par je bio odavno poznat domaćem auditorijumu iz Emotionovog "Letećeg starta" i "Velikog brata", Milan Kalinić i Ana Mihailovski, kao i pridošlica atraktivna hrvatska voditeljka Nikolina Pišek.


Ovaj rijaliti šou, srodan "Velikom bratu", počinje krajem septembra da se emituje na B92. 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop