subota, 26 septembar 2015 23:25

alt

Saška je ispričila kako joj se Kemiš udvaraoZorica Brunclik i Miroljub Kemiš ušli su u Parove, a najveći razlog je Saška Karan i izjava njene ćerke da joj je Zorica Brunclik upropastila život, a da joj se Kemiš udvarao.

"Ja sam fin uvek prema dami. Neko da bije bitku preko deteta je jako ružno. Mile Trifunović, moj prijatelj i saradnik, te je doveo kod mene. Dobila si pesmu od mene, a od Zorice tekst. Ja sam prozvan da sam bio zaljubljen u tebe?!", pitao je Kemiš.

"Da, bio si zaljubljen u mene, udvarao si mi se. Nema potrebe više, imam divan brak, tada nisam bila udata i mogla sam da radim šta hoću. Zorica je preko mene i Mileta dobila tada reklamu jer je bila zabranjena", rekla je Karanova.

"Je l ti tražio da ti ušteka ili ti se udvarao. Što je bilo?", pitala je Zorica.

"Ti si važila za jednu od najružnijih žena, bila si Bože sačuva. Bio je problem u JUL-u. Ti si bila ljubomorna", objasnila je Karan.

"Najviše me boli rečenica da ti svoju mržnju gajiš 20 godina. Dolazila sam u studio u podmakloj trudnoći da te naučim da pevaš", objasnila je Brunclikova.

"Zbog tebe smo prošli golgotu. Kemiš je tvoja produžena ruka. On je bezmozgović, produžena tvoja ruka", vređala je Saška.

"Ona mene vređa, ovo nema dalje koliko je dole. Hoću da napustim emisiju. Dobila si pesmu od mene i Zorice", rekao je Kemiš.

"Sve se desilo zbog ljubomore, sujete, pogotovo zbog izgleda. Nisam znala da me neko toliko mrzi. I ja bih bila ljubomorna na mlađu i lepšu. Onda dolazi JUL i podstavlja ga za glavnog urednika. Bila sam tada izbrisana. Zorica je tada bila sa baba Julkom ko nokat i mesom", rekla je Saška Karan.

Zorica i Kemiš su nekoliko puta hteli da napuste Parove jer ih Saška Karan neprestano vređala. 
"Zvali su mi policiju kuću. Bog samo gleda, zato vas je Bog kaznio", vikala je Karanova.

"Kunem se u život svog deteta da te nisam nikada spomenula, niti stavila u usta. Ako možete da je pošaljete u izolaciju. Ne želim da pričam s njom", rekao je Zorica. 

Zorica je potom ponudila Saški Karan da joj napravi hit, kako bi što više vremena provela sa Kemišom i osetila se kao žena.Sukob Kemiša i Saške Karan!

Posted by Rijaliti 2015 on субота 26. септембар 2015.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (21)add comment
 1 2 3 > 

... said:

...
...koja krije godine ko Brena pare za struju, ko Nole pare za porez i ko Helga nos, al oni pravi.

lady gu gu ga ga@

Ili kao nanogica pare koja krije od fudbalera kao i dosije debeo kao Vujaklija.
27. 09. 2015

Lady Gaga - www.dagospia.com/img/patch/08-2013/putin-lady-gaga-259268.jpg said:

...

Pa,
IIIIIIIIIIIIIIJUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!
Kad me sad šlag nije opalio,
neće u skorije vreme!
A i ko me tera da gledam vake slike,kasam jadna nežna i duševna, pa se sva sirota ispotresam kad vidim ovakve prirodne nesreće ko što je mučenica i pi@@@čkopaćenica JelenoGolubica, potencijalni u@@bica, ludaja sa bledo roze kartonom na više Psihijatrija diljem lepe naše, a Bogumi i u Inozemstvu, te vlasnica Babe koja je protivno zakonima biologije,fizike, hemije i Zakonu o zaštiti okoliša i prirodne sredine još uvek prisutna, uglavnom fizički.
Poglete samo to mučeno lice sijamskog št@akora, to zubalo koje preti otrovnim ujedom,uglavnom jer zube ne pere, a ta kosa, O, NE, NE RADITE MI TO!, dakle ta kosa kao otkos strnjike daje čar idiotizmu kao disciplini.
Mogu samo da se dosećam na šta li liči onaj nesretnik što je već trebao biti u Srbiji, i koji je većma morao oženiti ovu staramajku, koja krije godine ko Brena pare za struju, ko Nole pare za porez i ko Helga nos,al oni pravi.
27. 09. 2015

Divna said:

...
Sta je Zorica htela stim da postigne i sama ima 4 dece od 4 muza-zvanicno.Nezvanicno nezna se ni broj-pih
27. 09. 2015

JELENA GOLUBOVICEVAsaid@ said:

...
...
OPET NESTO DISMRI IZ USTA POVAMPIRENE LADY(BABA s**e)GAGE.OPET JE POCELA DA JEDE GO.VNA I DA SE.RE PO SAJTOVIMA

JELENA GOLUBOVICEVAsaid@

TO TI RADIS OKOTVOJE SIZOFRENICARKE!
27. 09. 2015

LO said:

...
5.DEO

- Ne, ovakvu uvredu ne mogu da oprostim! Već sam kontaktirala svog advokata i papiri su kod njega. U međuvremenu sam obavestila i moju i njegovu rodbinu o onome šta se desilo. Svi su zatečeni, niko mi ne veruje da se to desilo. Aleksandar neće ni da čuje za razvod, a ja imam toliko gneva u sebi da bih ga rastrgla! - ističe vidno ucveljena, ali i odlučna Saška Karan, koja dodaje da će pokušati što pre da zaboravi ono što ju je snašlo, i to tako što će se u narednom periodu intenzivnije posvetiti ćerki i karijeri.
D. TRIPIĆ
27. 09. 2015

LO said:

...
4.DEO
Posle nekoliko dana složila sam kockice, ukapirala sam da svi oni silni telefonski pozivi nisu bili za džabe - ta je devojka htela da mi stavi do znanja da je u šemi sa mojim mužem. Rekla sam mu da hoću da se razvedem! On me je ubeđivao da je to njegova bivša radnica, koja je želela svog dečka da napravi ljubomornim. Kleo se, klečao, molio...
Na pitanje da li će suprugu oprostiti preljubu, s obzirom na godine koje su proveli zajedno i dete koje su izrodili, ona odrično odgovara:
27. 09. 2015

LO said:

...
3.DEO
Bilo je to krajem septembra, kada sam se u zoru vratila sa tezge iz Požarevca. Stigla sam ispred zgrade i po navici zavirila u poštansko sanduče. Imala sam šta i da vidim - slike moga muža sa drugom ženom! Noge su mi se odsekle, kao furija uletela sam u stan i probudila ga. Pokazala sam mu slike, bio je zatečen, rekao mi je da je to njegova bivša radnica i da on nema veze sa njom. Mene je to još više razbesnelo, počela sam da vičem, lupam i lomim sve po stanu, mislim da me je ceo Voždovac čuo. U kući je nastao lom! Bacala sam na njega sve što mi je stiglo pod ruku. Što me je više smirivao, ja sam sve više besnela... Ceo svet mi se srušio.
27. 09. 2015

... said:

...
Na profilu Saske Karan na fejsbuku pozivaju da se ne glasa za nju

Saska Karan Gazivoda

POŠTOVANI PRIJATELJI
MOLIMO VAS DA NE GLASATE ZA SASKU KARAN ILI GLAS KOJI JE NAMENJEN SASKI KARAN POKLONITE NASEM PRIJATELJU GASTTOZZU.
RAZLOG JE PORODIČNE PRIRODE
HVALA UNAPRED SVIMA
27. 09. 2015

LO said:

...
2. DEO
- Sve je počelo pre nekoliko meseci, kada sam počela da primam anonimne telefonske pozive - kaže Saška Karan za Kurir. - Dešavalo se i ranije da me neki obožavaoci zovu, zovu i na kraju prestanu, ali ovog puta stvari su bile mnogo ozbiljnije, nekako sam to osećala. Rekla sam Aleksandru da me neko non-stop zivka telefonom i govori da moram malo više da pripazim na muža. On mi je rekao kako su to zluradi komentari ljubomornih ljudi... Kako su pozivi bili svakodnevni, tako se u mene sve više uvlačio crv sumnje.
Saška je počela da sumnja u to da u životu njenog supruga postoji druga žena, a njena sumnja uskoro je dobila i potvrdu...
27. 09. 2015

LO http://arhiva.kurir-info.rs/arhiva/2004/novembar/27-28/ST-02-27112004.shtml said:

...
1 DEO
Kada su se pre jedanaest godina jedno drugom zakleli na vernost do groba, folk pevačica Saška Karan i izabranik njenog srca, političar i vojvoda Aleksandar Gazivoda, ni slutili nisu da će njihov brak završiti na sudu. Zaljubljeni par se skućio u beogradskom naselju Voždovac, dobio ćerku Miljanu, koja danas ima jedanaest godina. Njihov brak je u estradnim krugovima služio za nauk i primer, sve do nemilih događaja koji su Sašku naterali da u sudu podnese zahtev za razvod:

27. 09. 2015
 1 2 3 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop