petak, 09 april 2010 17:35

Deo novca u fond Katarine Rebrače uplaćivan je i preko uplatnica za „Infostan“.

 

 

 

 

 

Katarina Rebrača, koja je u sredu uhapšena zbog sumnje da je prisvojila 37 miliona dinara namenjenih humanitarnoj pomoći, prevarila je skoro čitavu Srbiju! Deo novca koji je stigao u njen fond (a ona ga protivpravno prisvojila) plaćali su građani Srbije uz račune za "Infostan"! Na tim uplatnicama u gornjem uglu bio je utisnut i logo Instituta za onkologiju i radiologiju, naveo je izvor „Blica“ iz MUP-a.

 

 

 

Međutim, direktor Instituta za onkologiju i radiologiju Nenad Borojević navodi da između Instituta i Fonda „Katarina Rebrača“ nije postojao nikakav ugovor.
- Fond je imao podršku Instituta, tako što su u akcijama koristili naš logo, ali od njih nikada nismo dobili nijedan dinar!

 

 

 

Isto tako, fudbalski klub Partizan je u oktobru 2008. godine na dobrotvornoj večeri „Bal ruža“ uručio donaciju od 100.000 dinara fondu Katarine Rebrače. Takođe, brojne firme, javne ličnosti i organizacije u Srbiji godinama su uplaćivali novac u Katarinin fond jer su verovali da taj novac odlazi u humanitarne svrhe. Rebrači preti zatvorska kazna u trajanju između 8 i 13 godina.

 

 



Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (26)add comment
 1 2 3 > 

nasticsladjana said:

katarina rebraca kako mores tako na milana stankovicem.
jel si bila sa milanom stankovicem zato te moli sladjana nastic iz boise nemoj vise tako da uradis jel si cula ovo je samo komentar to je za sada
22. 01. 2013

nasticsladjana said:

katarina rebraca kako mores tako na milana stankovicem.
jel si bila sa milanom stankovicem zato te moli sladjana nastic iz boise nemoj vise tako da uradis jel si cula ovo je samo komentar to je za sada
22. 01. 2013

Misim stra0ta xaxaxa said:

...
Odjebi babuskaro jedna,ti imas emisiju? Imas kuratz moj jelena
15. 04. 2010

DDD said:

...
Ova zena je prava ribetina treba joj sve oprostiti ako je kriva.
15. 04. 2010

Dragica Stankovic said:

...
Kažu, nevina, majka je mozak operacije...Pa što je slušala i trošila...Ima 37 godina, zna šta radi...Ne samo nju, nego sve takve doživotno...Da se ovajde od bolesti??? Neka se sada same leče...
11. 04. 2010

Bolence said:

Od sutra Suljpa
Poneti cetkicu za zube,casu od plasticne mase,pribor za nokte,dva peskira,pribor za licnu higijenu,naocare ukoliko ih
osoba nosi,... itd.E a za dorucak mesni narezak,vecera makarone mmm....i tako 10 god. minimum.Sta je mama Sandrina inace poznati NY prevarant radila u USA,to je znanje isto prenela na cerku i nastavila biznis u Srbiji posto ima sudsku zabranu bavljenja poslom u USA.E sad ce vam biti bas lepo.....Pit i to je Amerika.
10. 04. 2010

Boze sacuvaj said:

...
Jebi ga kad nije Cecu pitala kako se to radi i sta posle toga treba raditi!!!
10. 04. 2010

ovo said:

...
Manekenka? Gde, kada? Cudno, prethodno nikada nisam cula za ovu osobu - bar ne u inostranstvo. Mozda je i sama njena biografija jedan veliki fake.
10. 04. 2010

paki said:

...
eto jos jedan primer da netreba puno lupati glavom da se dodje do novaca...ih koliki su se obogatili od humanitarne pomoci. koliki se jos bogate u ovom momentu dok se mi zgrazamo nad ovom manekenkom za svinjska rebrica
10. 04. 2010

Ivona Savić said:

Zemljo Srbijo
Da li se rak otkriva ili ga "ljudi" serviraju jedan drugom?
Da nije bilo dobrotvornog fonda ostalo bi nepoznato u "medicini" da se rak može i poručiti. Zato je bilo potrebno da se rodi Katarina Rebrača. Ali se njenim rođenjem, nekako istovremeno, proizvedu i oni koji će dobro učinjeno teškim bolesnicima, pretočiti u krivičnu prijavu onima koji pomažu. No, geografija je ipak neumoljiva i ona locira događaj. Zašto baš uvek u Srbiji?
10. 04. 2010
 1 2 3 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop