Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
četvrtak, 11 septembar 2008 19:25
Jedan od najpoznatijih svetskih dizajnera Karim Rašid venčao se u Njujorku sa Beograđankom Ivanom Purić.
 
Najpoznatije ime svetskog dizajna, Karim Rašid, odveo je pred oltar Beograđanku Ivanu Purić, koju je upoznao pre nekoliko meseci u srpskoj prestonici.

- Odmah sam se zaljubio u nju, i jedva je naterao da zapiše moju email adresu. Dugo smo imali vezu na daljinu, a sada živimo zajedno u stanovima u Beogradu, Njujorku, Torontu, Milanu i Majamiju. Voleo bih da imamo petoro dece, - rekao je slavni dizajner.


Par se venčao u svom njujorškom domu, u prepoznatljivoj belo-pink atmosferi.
Ovaj umetnik je, inače, egipatsko-britanskog porekla, a njegova dela trenutno su izložena u 14 muzeja širom sveta. Dizajnirao je predmete za kuće kao što su "Kenzo", "Prada", "Isej Mijaki" i drugi.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (8)add comment

dokoljenko said:

pojedo se ko leba
e ako nas ovo ne izvadi iz krize onda neznam sta ce,mozda i penzije skoce a lijekovi pojevtine aa hahhah
11. 06. 2013

milence said:

...
A ja spavao sa njenom sestrom
05. 03. 2011

alegretto said:

...
srećno Ivana, najvažnije je da te on voli, a to se vidi iz aviona!Dobili smo još jednog srpskog zeta i prijatelja, najvećeg svetskog dizajnera i priznatog umetnika Karima Rašida.
04. 06. 2010

Emilija said:

Ivana Puric nije BEOGRADJANKA vec CACANKA
Igrom slucaja radim sa Ivaninom mamom i odgovorno tvrdim da Ivana nije Beogradjanka vec je cura rodjena u Cacku a isto tako je i odrasla u Cacku, pa me interesuje kako je nasa Ivana Beogradjanka? Da li sve cure koje postanu slavne na ovaj ili onaj nacin gube svoje poreklo i postaju Beogradjanke! A mislim licno da cura verovatno nije ni saglasna sa ovim clancima neupucenih novinara!
28. 04. 2009

original said:

...
jaooooooooo udala se za GIGANINAAAA
17. 01. 2009

mala said:

sponzoruse
Gubitnici su i smislili taj naziv ''sponzorusa''.
19. 09. 2008

mala said:

sponzoruse
Najvise zivciraju sirotane dugih jezika. Tuga je sto im je samo to dugo...
Naravno da zenama prijaju likovi koji mogu da im priuste luksuz. Sta je tu cudno? To sto ne volimo one koji voze ficu ili juga i nemaju pare ni za kafu? Ali su zato sveznadari. Muskarca odredjuje spdobnost da se uzbori u zivotu, a ne suplja filozofija.
Ko zeli dobru curu koja mnogo nudi, mora i sam da ima sta za ponudit.
19. 09. 2008

zombiie said:

...
ma ove nase srpkinje su ubedljivo najace sponzoruse,verovatno se udala za njega zato sto nije mogla da mu odoli bas je lutka
14. 09. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop