sreda, 18 januar 2017 10:12

alt

Aleksandra PODIVLJALA i branila oca svog detetaU rijalitiju "Parovi" danima je glavna tema Aleksandra Subotić i njen dečko Aleksandar Čabarkapa s kojim ima dete. O tome je uživo, posle Aleksandrinog sina, progovorio i njen otac Karađorđe i izneo skandalozne detalje.

"Ljubu sad vidim kao uzornu sportistu koja se družila sa Švarcenegorom i ne vidim je u nikakvoj priči sa Čabarkapom i ako je bilo šta onda je izmanipulisana. Želim da celu priču prevaziđe. I Aleksandra ni kriva ni dužna našla se u ovoj mojoj ružnoj priči gde joj nije mesto", započeo je svoju ispovest.

"Aleksandra se umešala u moj život, a kriminal je samo čemer, beda i jad. Zbog mog prvog boravka u zatvoru 2002, priroda nas je razdvolila. Nemam više dece sem sa Ljubom, Aleksandru i Goranu, a sad imam i Aleksandru ćerku Magdalenu", rekao je Karađorđe.

"Kada se to dešavalo, bio sam u zatvoru i bio sam sa momcima koji su imali obzira prema meni i zbog mene nisu gledali Farmu i bilo mi je tragično. Izrasli su mi rogovi, osećao sam se grozno. Sem patologije i ljubomore ne vidim šta bi imao Čabarkapa protiv mene. Na mene je bio izvršen atentat 2009, koji ja nisam prijavio policiji. Oni su mi tada rekli da je Čabarkapa izvršio atentat na mene. Iznenadio sam se jer sam mislio da on nije bio sposoban za to, iznenadio sam se. On je takav vešt manipulator i mislim da je on ubedio Aleksandru da ovo što pričam nije isitna. Ne osuđujem tebe, Aleksandra. Ti si trebalo da završavaš fakultet, a ne da budeš s tim Čabarkapom. Nagovarao je tebe da pričaš da smo te ja i Srboljub tukli", pričao je Subotić.

Pogledajte VIDEO:


Autor teksta: Kurir.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop