petak, 19 jul 2013 14:55

Otac Aleksandre Subotić spustio loptu i oprostio joj!

 

Nakon što je ćerka Ljube Pantović, Aleksandra Subotić, optužila svog oca da ju je trudnu tukao, oglasio se i Karađorđe Subotić. On kaže da uprkos tome što ne voli Aleksandra Čabarkapu ipak će prihvatiti njegovo dete! Dodao je da njegova ćerka Aleksandra jeste trudna i da će joj vrata porodičnog doma uvek biti otvorena:- Ne mogu da idem protiv svog deteta! Sašu Čabarkapu ne volim, kao ni on mene. Moja najveća greška je što sam dozvolio da se sve ovo desi. On je slobodno ušetao, vrata su mu bila otvorena. To je ironija moje sudbine. Moja ćerka jeste trudna i, ako odluči da rodi njegovo dete, to ću prihvatiti. Ona živi sa mnom i tu može i da ostane
- rekao je Karađorđe za "Kurir".


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

LADY GAGA said:

DA SE KLADIMO DA FARME 5 NEĆE BITI?.....KAO NI GAY PARADE......
STANIJI JE UKRADENA POBEDA NA FARMI.
KAKO SE NIJE SMELO DOZVOLITI DA POBEDI NEKI SRBIN,
A NAROČITO NE SRPKINJA KOJA JE DETE PALOG SRPSKOG RATNIKA IZU STRADALE ZAPADNE SLAVONIJE,JER TO NIJE POLITIČKI KOREKTNO,I BILO BI VAN PROEUROPSKOG PUTA, TO SU GLASOVI DATI STANIJI I RADOJKI PEUSMERENI KA OLIČENJU PRIMITIVIZMA I LJUDSKOG DNA, KOJI NI JEDNOM SVOJOM OSOBINOM NIJE ZASLUŽIO NE POBEDU,NEGO DA MU SE TRAG POMENE.

DESETINE HILJADA GLASAČA SU SVESNI DA SU NJIHOVI GLASOVI UPUĆENI GOCI,STANIJI I RADOJKI OTIŠLE ONOME KO SADA KRCKA TUĐE PARE.

FARMA 4 - RITUALNO PONIŽAVANJE SRBA.
20. 07. 2013

LADY GAGA said:

...
JAO, MENI NIŠTA NIJE JASNO.......

....LJUBA SE POMIRILA SA BIVŠIJIM DEĆKOM, JER JOJ JE OVAJ NOVIJI BIVŠI NAPUMPAO MALOLETNU ĆERU,KOJA SE TRPALA SA SVAKIM KO JOJ NIJE VRLO BLIZAK ROD, SEM SA BABOM,JER TU NIJE POSTOJALA OPASNOST OD ZAKEVLJIVANJA, A KARAĐOLE IH JE KANDA SVE REDOM TRPAO,SEM LJUBINOG BIVŠIJEG,KOJI JE ZAPRAVO SADAŠNJI LJUBINOG DEVERA,KOME JE BIVŠA LJUBINA KEVA......
20. 07. 2013

LADY GAGA said:

PINK JE KRIV ZA GENOCID NAD SRPSKOM KULRTUROM........
Уосталом,

Какова је сврха ријалитија Фарма када је на Фарми 4 победник намештен, манипулацијом гласовима, који нису евидентирани или су евидентирани ѕа поприличним кашњењем за све финалисте,сем ѕа оног жвалавог промуклог мемоидног недефинисаног молера,за кога нико у Србији и Републици Српској није гласао.
Како су РРА и надлежна министарства о овоме уредно обавештета, питање је дана када овакав вид Затупљивања Срба има да буде укинут законом.
20. 07. 2013

..................... said:

SAMO LAZI
KOGA ZAJEBAVATE
19. 07. 2013

m.i m. said:

...
Ko su ovi likovi,sve sami kriminalci,sta moze jedna devojka od16 god.da nauci od njih,ne moze nista,a i ljuba je bas nasla prave frajere,kako moze devojka koja se bavi sportom da se petlja sa. ovakvim likovima...sve i jedno su slucajevi za psihijatriju.
19. 07. 2013

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop