ponedeljak, 05 oktobar 2015 22:31

alt

Nekada se slično ponašala kao Maca Diskrecija
Zorica Dukić je u aktuelnoj sezoni rijalitija "Parovi" interesantna samo zbog toga što se češka i miluje sa Nenadom Marinkovićem Gastozom i što s vremena na vreme uskoči u neku žestoku raspravu.

U odnosnu na onu sezonu kada se ona prvi put takmičila u ovom rijalitiju ona se mnogo promenila. Nakon pobede u toj sezoni ona se ponovila i silikonima i tada je povećala i grudi i usne. Uporedite tadašnju i sadašnju Zoricu i procenite koliko se promenila.Inače, Dukićeva se nekada slično ponašala kao Maca Diskrecija. Podsetimo se njenih "egzibicija" sa svojim tadašnjim dečkom Milošem Vukovićem...


alt
alt


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (7)add comment

zLo(rica) said:

...
Glavati olos...i Maca i Gasttozz su bili deca od desetak godina kad je ona pocinjala svoje "zanatske aktivnosti" Sad je vec psiho-fizicki istrosena,nasilna i najveca lazljivica svih rijalitija.
03. 04. 2016

blejk said:

...
dobra si zokoooooooooooooooooo
06. 10. 2015

NIKOLA said:

...
Bože, Bože sve svetice samo Maca vulgarna i prostitutka.Pokazaće one sve ustvari da su bilion puta veće dronfulje od Mace.Maca ne krije šta radi i ne poriče, Ono što radi mi svi vidimo, Zabavlja publiku i pravi šou, ali kad prestane onda prestane. Bože moj i to je neka vrsta umetnosti- erotski ples
06. 10. 2015

gadskroz said:

...
budaletina sa ugradjenim silikonima,sto u sise,sto u usta,sto u cupi
06. 10. 2015

Helou said:

...
Izgledala je extra a sad je ko ružna patka a i razglupela se otišla sva u pm i spolja i iznutra, vataju je godine , hormoni lude umesto da nuna bebe luduje sve više postaje psiho.
05. 10. 2015

... said:

...
Prvo nijke licila ninasta a drugo ponasala se kao Maca.Korila koza ovcu sto joj se vidi riba.
05. 10. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop