subota, 16 decembar 2017 09:31

alt

Tada dvadesetogodišnja studentkinja iz Novog SadaVerovali ili ne, Ružica Đinđić, supruga pokojnog premijera Srbije Zorana Đinđića, glumila je u spotu Zdravko Čolića za pesmu "Malo pojačaj radio" u kome igra iza Čole dok on svira klavir.

Čuveni spot u kojem se pojavljuje tada dvadesetogodišnja lepa studentkinja iz Novog Sada, koja je kasnije postala supruga premijera Đinđića, režirao je Boris Miljković. On je tek nedavno obelodanio ko je zapravo misterizona devojka iz spota.

- Bili smo deo generacije s istim afinitetima, mada je Zoran bio nekoliko godina stariji od nas. Zoran je bio političar s konjskim repom, a Ružica lepotica koja nam je ličila na Kim Vajld – rekao je Miljković i dodao:

– Ona je bila naša drugarica, lepa devojka, i pitali smo je da li bi se pojavila u spotu.
Istina, Ružica je i dalje lepa žena. Ali ne možemo da ne pomislimo koliko je samo žena bilo ljubomorno na ovu misterioznu devojku. S obzirom na to da se Ružica vidi samo s leđa, ne čudi što mnogi nisu znali da je u pitanju žena pokojnog premijera.Izvor: Noizz.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop