ponedeljak, 14 novembar 2016 09:14

alt

Ovaj par je u vezi bio pet godina


Iako se tek nedavno oženio, Bane Janković uhvaćen je proteklog vikenda u provodu sa svojom bivšom devojkom Katarinom Živković.

Naime, par koji je u vezi bio pet godina, slučajno se sreo u jednom klubu, gde su se srdačno pozdravili i ispričali: "Bane je sasvim slučajno došao u taj klub, bez trudne supruge, naravno, jer joj zatvoren prostor i gužva u takvom stanju ne prijaju. Katarina je iste večeri sa drugaricama želela da bude na nastupu koleginice Milice Pavlović, što je dovelo do susreta. Kada je Katarina ugledala Baneta, prišla mu je da ga pozdravi, što je njega oduševilo. Pružila mu je ruku i čestitala mu na venčanju. Ćaskali su desetak minuta i za to vreme se smeškali jedno drugome, nakon čega su se povukli svako u svoj separe. U jednom trenutku Bane je došao do Kaćinog stola pa su nazdravili, a on je iz kluba otišao pre nje", rekao je izvor za Kurir.

Ove navode podtvrdila je i sama pevačica: "Nisam od onih koji žele po svaku cenu da pričaju šta se dešava u njihovom životu. Tačno je da smo se Bane i ja sreli u klubu. Ništa specijalno nismo pričali, čestitala sam mu na venčanju, što je sasvim normalno, kulturno i korektno. Poželela sam mu sve najbolje. Ne očekujete valjda da bežim ili da se krijem po klubu?!", kaže pevačica.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

dan said:

...
Za razliku od njihovih fanova oni su kulturni.
14. 11. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop