petak, 09 septembar 2016 08:22

alt

Presudiće mu pa da mu je i rod najrođeniji


Ne znam šta bih bio u stanju da uradim monstrumu koji mi je ubio ženu i od mog deteta otrgao majku, ma ko god da je on, pa da mi je i rod najrođeniji - rekao je Zoran Marjanović, muž pevačice Jelene Marjanović Krsmanović, koja je ubijena 2. aprila.

Zoran je ovako odgovorio na saznanja Kurira da je ubica još u Borči i da je blizak njemu i Jeleninoj majci Zorici Krsmanović. Marjanović je rekao da jedva čeka da se zločinac pronađe.

- Kada bih znao ko ima veze sa ubistvom, u zubima bih ga odneo u policijsku stanicu. Ne znam šta bih bio u stzanju da uradim monstrumu koji mi je ubio ženu i od mog deteta otrgao majku, ma ko god da je on, pa da mi je i rod najrođeniji. Ma zaklao bih ga od besa - rekao je Zoran.

Kako kaže, nikad neće zaboraviti ni bol svog deteta.

- Moja Jana imala je majku, koju mnogo voli i koja joj je bukvalno oteta u periodu kad joj je najviše potrebna. Sad sam joj i otac i majka. Njene suze nemaj u cenu - rekao je Marjanović.

Zoran je čist

Povodom saznanja, majka Zorica kaže da to znači da policija nije prestala da radi.

- Da mi je samo da saznam ko ju je ubio, pa da umrem. Da mogu da ga pitam šta mu je to moja Jeca uradila da je to moja Jeca uradila da je tako unakazi. Ko god da je, bio blizak ili ne, u stanju sam srce da mu isčupam, samo da ga vidim- kaže Zorica.

Izvor:Kurir


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop