sreda, 01 novembar 2017 09:09

alt

Sviđa mu se format „Zadruge“


Pravo sa robije ulazi u Zadrugu! Golubović čeka kraj novembra, kad će biti održana sednica na kojoj će se odlučivati o njegovom zahtevu. Ukoliko dobije potvrdan odgovor, otići će u rijaliti da zaradi novac.

Kristijan Golubović podneo je zahtev za prevremeno puštanje na slobodu, a ukoliko komisija uvaži molbu, njegov plan je da uđe u rijaliti „Zadruga“, saznaje Kurir.

On je odslužio dve trećine kazne u trajanju od četiri godine i četiri meseca, što znači da, prema važećem zakonu, ima pravo da traži od nadležnih da ga puste s robije. Kako smo saznali, Golubović je još pre dva i po meseca predao zahtev, a odluka povodom toga biće poznata krajem novembra, za kada je zakazana sednica na kojoj će se o tome odlučivati.

Potrebne su mu pare

Ukoliko se usvoji njegova molba, Kristijan planira da se odmah pridruži ostalim učesnicima „Zadruge“ jer mu je to jedini, a ujedno i najlakši način da legalnim putem zaradi dosta novca. Da se o tome već razgovaralo, potvrdio nam je naš izvor s televizije Pink.- Preko Kristijanovih prijatelja uspostavili smo kontakt s njim, poručio nam je da je zainteresovan da učestvuje u rijalitiju.

Sviđa mu se format „Zadruge“, a sa druge strane, neophodan mu je novac. Čekamo da sud odobri njegov zahtev za privremeno puštanje na slobodu, pa ćemo se onda dogovoriti o detaljima. Sasvim izvesno je da će tražiti dosta para od produkcije, ali smo spremni da mu izađemo u susret jer je on čovek koji ima mnogo fanova i dosta podiže rejting.

To je dokazao kad je bio na „Farmi“. Gledaoci „Zadruge“, ako sve bude po planu, mogu očekivati Kristijana već od decembra na malim ekranima - rekao je naš sagovornik.
Golubovićev advokat Gvozden Grgur takođe je potvrdio naša saznanja.


alt


Izvor: Pressonline


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop