četvrtak, 19 jul 2018 07:18

alt

Tvrdi da nije dobijala ni nepristojne ponudeNovopečena pevačica ističe da je nakon rijalitija, u kome ju je muž prevario s Lunom Đogani, niko ne muva.

- Mnogi mi ne veruju, ali meni niko ne prilazi! Ne udvaraju mi se ni muškarci, a ni žene. Nadam se da će se momci ohrabriti posle mog razvoda od Slobodana, možda zato niko nije želeo da bude sa mnom - kaže Kristina.
Ona dodaje da i ono malo muškaraca koji joj priđu žele samo autogram ili da se slikaju, a ima i onih koji joj se jadaju:

- Zanimljivo je da mi ljudi, posle situacije koju sam imala u Zadruzi, prilaze i pričaju svoje životne priče. Valjda se poistovećuju sa mnom, jer nisam jedina prevarena žena. S druge strane, iznenadili biste se koliko ima i muškaraca koji su prevareni. Ja ih rado saslušam i posavetujem, ali ništa više od toga nema. I meni je čudno da mi niko konkretno nije prišao i poželeo da se bolje upoznamo.

Kija tvrdi da čak nije dobijala ni nepristojne ponude, kao što dobijaju mnoge javne ličnosti.

- Nikad me niko svojim postupkom ili komentarom nije uvredio na taj način. Na nastupima na kojima sam do sada gostovala uglavnom su žene, čak 80 odsto. Ali zato me redovno savetuju da li treba da se pomirim sa Slobom ili ne. Kada odem u Nemačku, kažu mi da ne budem sa Slobodanom, kada sam u Švajcarskoj, govore mi da budem s njim i tako ukrug. Samo zavisi u kom delu Evrope sam. Sve mi je to simpatično, ali na kraju ja odlučujem. A moja odluka je da je tom braku došao kraj - kaže novopečena pevačica, koja će 25. jula promovisati pesmu "Ne vraćam se na staro" na jednom beogradskom splavu.Izvor: Informer.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Lolitina said:

...
Eto , fanovi , na raspolaganju je !
23. 07. 2018

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop