nedelja, 06 septembar 2015 16:16

alt

Desilo se pa se desilo - rekla je Stefani (VIDEO)
Stefani i Ervin sinoć su malo više popili na žurki, a potom se opustili i u spavaćoj sobi, te je već druge večeri u kući Velikog brata pao seks, i to bez pokrivača.Stefani je jutros ustala mamurna, ali ne kaje se zbog seksa pred kamerama.

- Ljudi nemojte nikad da pijete. Popila sam sigurno tri deci votke. Kad hoćeš da se zaje**vaš s alkoholom, onda platiš i cenu. Znate šta ću vam reći - boli me ku**c, desilo se pa se desilo - rekla je Stefani, a onda zapevala "to mi je u krvi".Ipak, kasnije je izjavila kako joj je jedino žao majke jer je "rodila monstruma".

- Jadna žena. Trebalo je da ima najbolju ćerku, a dobila je monstruma - kazala je Stefani, a priču završila prostačkim podrigivanjem.Ona je u šali rekla da će večeras biti repriza akcije, a da li će se to zaista desiti ostaje nam da vidimo.


STEFANI,JUTRO NAKON BURNE NOCI ,PEVA " TO MI JE U KRVI...!"

STEFANI,JUTRO NAKON BURNE NOCI ,PEVA " TO MI JE U KRVI...!"

Posted by Veliki Brat on недеља 6. септембар 2015.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Cacaca said:

...
Ovaj Balkan je prenatrpan kojekakvim zabavnim programima pa su postali dosadni i gubi se interes , paznja ... Svima nam je toga na vrh glave !!!
06. 09. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop