utorak, 09 oktobar 2018 07:08

alt

Pesma je posvećena svim nevinim žrtvama


Pesma "Dogodine u Prizrenu", koju izvodi grupa Beogradski sindikat i etno-grupa "Trag", mogla bi biti uklonjena sa kanala Jutjub, iako je za samo jedan dan prikazivanja imala preko 150.000 pregleda.

Pesma je posvećena svim nevinim žrtvama na Kosovu i Metohiji, sa porukom da se nikada ne zaborave. U spotu su prikazani dokumentarni snimci o stradanju srpskog naroda i svetinja na Kosovu i Metohiji, piše B92.

"Upravo smo dobili poruku od Jutjuba da je spot za pesmu 'Dogodine u Prizrenu' uznemirujućeg sadržaja, zbog čega Jutjub razmatra da ga ukloni. Kao posledica toga, momentalno smo uklonjeni sa trendinga, gde smo od sinoć bili na poziciji broj 1“, napisao je Dimović i dodao:

"Svaka čast na proceni! Može tuča u rijalitiju, a ne može stradanje srpskog naroda. Može golotinja i prostakluk, a ne može spaljena crkva! Ovo je dokaz da smo pesmom uzburkali mnoge duhove. Nastavljamo da se borimo".

Pesma je o stradanju srpskog naroda na Kosmetu, a u spotu su prikazane scene bombardovanja 1999. godine, kao i scene toga kako Albanci ruše crkve, navodi portal "Vidovdan".Autor: B92


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

Ledy GAGA https://youtu.be/YssVf_C7KQQ said:

...
j**o vas Lidl.
11. 10. 2018

Ledy GAGA said:

...
BREAKIN NEWS !!!!!!

PRILIKOM OTVARANJA LIDLA U JEDNOM GRADU U BANATU ( ZR ) GUŽVE SU BILE TOLIKE DS SU LJUDI GAZILI JEDNI DRUGE.

ČAK SU SE NEKE ŽENE I POTUKLE OKO PILIĆA.

Jedna baba je kupila čak 76 pilića, i sama ih, uprtivši ih na leđa i u zidarska kolica, prenels gde je već namerila......
11. 10. 2018

Lady Gaga KOPILE hermafroditsko@ said:

...
TO SU VUCKOVI, ZATO NANOGICU NAMECU, A VISE JE NI DECA NE PREPOZNAJU.
10. 10. 2018

Lady Gaga mlada said:

...
SRBIJA SRBIMA !!!!
10. 10. 2018

Ledy GAGA said:

...
SRPSKA ĆE OSVETA BITI KRVAVA I STRAŠNA.
10. 10. 2018

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop