ponedeljak, 11 april 2016 07:49

alt

Gasttozz je imao najveći procenat glasova


Luksuznu vilu "Parova" sinoć je napustio Goran Todić Goga sa 1,8% glasova publike. Svi stanari su se pozdravljili sa njim, a Miljana je i plakala.

Gasttozz je imao najveći procenat glasova, čak 48,5%, ispod njega je bio Vladimir sa 25, 9%, dok je Brendon imao 9,6 % glasova publike.

Marko je bio vrlo blizu Brendona, pošto je imao 9,2%, a Dalila je bila pretposlednja sa 4,4% glasova publike.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

ЛАДУ ГАГА@ said:

...
Postavila je rekord moje kare, samo mi objasni o kome pricas...
14. 04. 2016

ЛАДУ ГАГА said:

...
Ove godine Ceca postavlja novi rekord: Novi album izlazi 26. Juna, a moguće i Ušće 3!
*
Ove godine Ceca postavlja novi rekord: Novi album izlazi 26. Juna, a moguće i Ušće 3!

Iako se pesme sa albuma “Poziv” i dalje vrte kao da su tek izdate a turneja pod istim nazivom još traje, od tada je prošlo gotovo tri godine, Svetlana Ceca Ražnatović i njen tim pripremaju novi album.
album
CD bi trebao da se nađe u prodaji od 26. Juna a na njemu rade dobro proverena ekipa Damir Hamdanović i Marina Tucaković.

Kako Hamdanović navodi, radovi na tekstovima i muzici se privode kraju i Ceca uskoro ulazi u studio da otpeva nove pesme.Ljudi bliski pevačici otkrivaju da postoji velika šansa da Ceca ove godine, po treći put, napuni Ušće i obori rekorde posećenosti sa prethodna dva koncerta na istom mestu.Nama ostaje da sa nestrpljenjem čekamo izlazak novog CD-a i naravno spektakularni koncert UŠĆE 3
11. 04. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop