subota, 25 jul 2015 10:51

alt

"Teško je u Šapcu biti samohrana majka"


Starateljstvo nad Andreom pripalo je njenom bivšem, dok je Anđelka dodeljena mojoj ćerki, ali i ona živi kod tate, kaže Makevićkina majka.- Moju ćerku je bivši muž varao i fizički nasrtao na nju. Jelena je ušla u rijaliti zbog novca kako bi sebi i deci obezbedila bolje uslove za život. Bila je primorana da drugu ćerku prepusti bivšem suprugu jer nije imala sredstava za njeno izdržavanje. Sud je njemu dodelio starateljstvo nad starijom iako se znalo da je tukao moju ćerku - započinje priču Jelenina majka i nastavlja:

- Teško je u Šapcu biti samohrana majka, bez posla i bez bogatih roditelja. Jelena je morala da ode u Beograd. Radila je na pumpi i u prodavnici. Ja nisam mogla da joj pomognem jer ni ja ne radim. Njoj su deca bolna tema. Njen bivši dozvoljava da ih viđam samo u Jeleninom prisustvu. Ona ne ide često ćerkama u posetu jer nema para. Kad može, plati kartu i dođe u Šabac. To bude jednom u dve nedelje i zbog toga veoma pati - kaže sa suzama Jelenina majka i dodaje:

- Moje unuke najviše čuvaju baba i deda. Znam da im je tamo lepo. Jelena se rastala od muža pre dve godine, tad je mlađa ćerka imala samo pet meseci. On ih je izbacio iz kuće. Devojčice su divne i one ne pate, razumeju da je majka otišla u Beograd kako bi im u budućnosti pružila nešto. Da je ostala u Šapcu, ne bi ništa uradila sa svojim životom - završava Gordana Jelenina majka za Kurir.

Izvor: KurirPodeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop