nedelja, 25 oktobar 2015 17:19

alt

Evo zašto sam Kalača izbacila iz kućeJelena Golubović, koja neosporno važi za jednog od favorita „Parova“, danima je utučena i moli fanove da ne glasaju za nju. Svetlana Golubović, majka rijaliti zvezde, kaže da se Jelena oseća izdano i da se ona kao majka pribojava šta bi sledeće Čupo i ostali ukućani mogli da joj učine.

"Ja ne znam više šta bi moglo mojoj Jeci da se dogodi. Polivali su je, vređali i tukli, dokle više. Čupo je tukao Jelenu dok su bili u vezi, ja sam to kasnije saznala, što je samo potvrdilo moje mišljenje o njemu. Ne daj bože da Čupo ponovo krene na nju, ja se iskreno nadam da će je neko zaštititi, bojim se toga", rekla je Svetlana.

"Čupo je ušao u rijaliti isključivo zbog marketinga, poznajem čoveka, njemu je samo to bitno. To je jedina osoba koju sam izbacila iz svoje kuće, eto, to vam govori sve o njemu. Ne želim mu nikakvo zlo, ali neka se drži dalje od moje Jelene", kaže Svetlana, koja tvrdi da Jelena neće izaći, iako je zamolila fanove da ne glasaju za nju.

"Jelena je tražila iskreno da ne glasamo i mi smo je kao porodica podržali. Međutim, brojni fanovi su se javili i rekli: "Izvinite, ali mi nećemo Jelenu podržati u želji da izađe, glasaćemo“, tako da su mišljenja podeljena. Dok fanovi ne odustaju, Jelena svakako neće izaći, a ako već neće biti poslednja, onda ćemo glasati da bude prva",  zaključila je Svetlana za Alo.

Golubovićeva je dobila nervni slom kada je na vratima vile videla svog bivšeg Čupu Kalača i od tada histerično moli da izađe iz šou programa, preti advokatima, ali izgleda da joj niko tu želju neće uslišiti.

Izvor: Kurir


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

... said:

...
MA ME MI MO MU
JELENINA ZUBATA MAMA JE OLOS!!!

HA HE HI HO HU
ZATO STO JE ZUBATOJ KORNJACA ISPICUTURA!!!

PA PE PI PO PU
I KOCKAR!!!
27. 10. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop