petak, 23 oktobar 2015 15:01

alt

Jelena Golubović "otvorila je dušu"
Iskrena!

Jelena Golubović otkrila je šta je za nju prava ljubav, kao i njen odnos sa Čupom.

- Nikada više neću moći da budem sa njim, niti to hoću. Zabranila sam mu od letos da mi piše i da me zove i rekla sam da ću ga prijaviti policiji.- ovako  je Jelena Golubović počela svoju ispovest o Čupi Kalaču u vili "Parova".

Čupa i ona su, kako kaže, dva različita sveta.

- On je greška mog života, stidim se što sam bila sa njim.- priznala je Golubovićeva istakavši da je Čupo iz dobre porodice, ali da je "izrod".

Jelena sažaljeva Čupu jer je imao teško detinjstvo, a onda je počela da opisuje i svoju ranu mladost. Otkrila je da ju je otac zvao "biserčić" kada je bila mala, i naglasila da joj nije bio potreban dečko dok joj je otac bio živ, jer joj je on bio najveća podrška.

- Dugo sam bila nevina, jer nisam znala šta je prava ljubav.- rekla je Jelena i dodala da joj je majka najbolja drugarica koja zna sve njene tajne, a onda je oplela po Čupi.

- Njega su tukli u detinjstvu i ostavljali po dva meseca. On nije imao ljubav.- bila je surovo iskrena Jelena. Međutim, Čupo koji je do tada ćutao, ovoga puta imao je svoj komentar.

- Ali sad mi nova ljubav posvećuje svu pažnju, nikada nije kasno.- rekao je Čupo.

Pogledajte celu Jeleninu ispovest:


Happy TV


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

Marko said:

...
A sto si onda bila ljubomorna na njega kad je flertovo sa Macom
25. 10. 2015

... said:

...
Posle jebanja nema kajanja..

Znamo da si se j****a sa taticom ZATO SI TAKO IZOPACENA!!!
24. 10. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop