subota, 19 decembar 2015 23:35

alt

Ni u jednom rijalitiju meni niko ovo nije uradio


Šokirana Jelena Golubović se požalila Staniji i Vesni Vukelić Vendi zbog nečega što je zatekla na svom krevetu u izolaciji, i to dok je spavala.Rediteljka je odvela starletu i pevačicu do štale, u kojoj boravi pošto je nominovana, a na krevetu, odnosno slamarici, ispod posteljine, kod nogu, nalazila se – balega!

Stanija i Vendi su bile u šoku, nisu znale šta da kažu… – Ovo je strašno. Ne znam kako nisi osetila – rekla je Vendi, a Jelena joj je odgovorila:

– Kako da osetim kad cela štala smrdi?! Ne znam odakle dolazi smrad, ja spavam u štali. Ovo još niko nikome nije uradio, ja mislim! Ovo je jako ružno, još uoči jedne od najvećih slava.Stanija je zatim ponavljala kako ne može da veruje da joj je neko od farmera to uradio, sumnjajući na Jelenu Krunić i Tamaru Đurić, a zatim sa Vendi pomogla Golubovićevoj da iznese napolje staru slamaricu.

– Ni u jednom rijalitiju meni niko ovo nije uradio! Sad bar imam svedoke. Tražiću odmah da se to razreši, neću ćutati do kraja rijalitija – iznervirano je rekla Jelena, koja je neko vreme bila u potpunom šoku. – Sumnjam na Maju, Tamaru i Jelenu Krunić – rekla je.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop