četvrtak, 03 septembar 2015 10:30

alt

Volela bih da moj dečko dođe u studio


HAPPY: Pitali smo je o putovanjima i njenom emotivnom statusu...

Jelena Golubović: Bila sam na rehabilitaciji u Vrnjačkoj banji, tamo sam imala tretmane, masaže, drenažer. Zatim sam otišla u Portoriko, pa sam došla u Beograd na dva dana. Onda sam sa svojim aotišla za Šri Lanku.

Tamo je bio i moj dragi  Mister „I“, tako smo se dogovorili da ga zovem. To je naša šifra. Nije političar, nije ni medijski poznat. Stranac je u pitanju i ne živi ovde. Inženjer je, nije oženjen, ima 30 godina i šest godina je mlađi od mene. Sto puta sam rekla da nikada nije bio oženjen niti će biti ... (smeh) Našalili smo se. Nekako se uvek kod veridbe uplašim i stanem. Bitan je prsten, nije važno na kojoj ruci, levoj ili desnoj.

Napunila sam baterije i imaću snage za naredni period i za borbu. Da, došla sam da nastavim ono što sam započela. Ako je izgubljena bitka nije rat, za sad je dobro- ja vodim. Drugačije bi bilo da sam moj deo para morala da dam Gasttozzu kao što je on dao meni, zato me i mrzi toliko. Verovatno bih kao Gasstozz bila povređena, realno. Razumem njegovu srdžbu.

Imam mnogo više fanova od njega. Moji fanovi su organizovani. Oni su se sami organzovali kao vojska. Znala sam da je to negde istina, ali nisam mogla da zamislim koji je to broj ljudi, vukli su me za ruku da se slikaju sa mnom naročito u Vrnjačoj Banji.

Imamo stranicu za Grčku, Srbiju, Austriju, Crnu Goru. Imam i sajt i mogu da se pohvalim da sam toliko voljena u narodu da je to četa fanova. Jedni se zovu „golubari“, jedni se zovu „cvetići“, drugi se zovu „suvo zlato“, onda „titoisti“ oni koji smatraju da sam ih sve ujedinila, u Grčkoj “100% Jecini“... Nisam verovala, čujem kad Maca pozdravlja svoje fanove, ja ih ne pozdravljam jer tada to nisam znala jer ih nisam ja orgnizovala. Došli su do maminog broja, do bakinog broja... Meni baka kaže - moji fanovi su uglavnom preko 50 godina. I ja kažem - čekaj bako moji fanovi ili tvoji fanovi? Tako da  baka ima svoje fanove, ja svoje, mama svoje. Baka ima 91 god i priča sa fanovima.H: Na pitane da li bi volela da joj dođe dečko... Jeca nam je priznala:

 

J: Volela bih sa jedne strane da dođe moj dečko u studio. Volela bih, ali ne znam zbog posla da li bi mogao. Jedino ako se moj boravak ovde oduži pa da mu kažemo na vreme da on uzme neki odmor. Sa Šri Lanke ko će da dolazi za vikend u Beograd? Pazi, možemo da se dogovorimo? Prošlo mi je kroz glavu, naročito za mesec dva kad se uželim, ali ako pređe toliki put logično je da prespavamo u tajnoj sobi. Napravićemo kompenzaciju, ako on dođe da ja dobijem tajnu sobu! (smeh) Pa onda mi je glupo da prođe toliki put a da ne bude seksa. Produkcija će morati da mi izađe u susret.

Izvor: Happy TV


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

Dejan said:

...
Jedino Milos Bojanic nije kupio POBEDU i pobedio je kao takav kakav je.
05. 09. 2015

... said:

...
Sve je to DZABE!
U Lazi je najbolje, jedino me tamo iskreno VOLE, ove samo placam.
05. 09. 2015

Marko said:

...
Jelena carica!Glupima je trn u oku!
03. 09. 2015

... said:

...
Jeca carica.
03. 09. 2015

trt said:

...
Koje su to budale koje veruju u ove nebuloze jedne opsesivno kompulsivne licnosti.
03. 09. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop