ponedeljak, 26 oktobar 2015 16:24

alt

Nije mogao da je zadovolji u seksu


Jelena Golubović otkriva sve detalje veze sa Čupom Kalačem, njenim bivšim verenikom, u rijalitiju "Parovi", na Hepi televiziji

- Kad ste me već vukli za jezik, evo otvoriću jednu veoma škakljivu temu – počela je svoju priču Jelena Golubović. Svi su umirili, najviše su dobacivali Miki Đuričić i Marko Perović, podstičući rediteljku da otvoreno priča o svojoj intimi.

- Čupo je impotentan. Ostavila sam ga jer nije mogao da me zadovolji u seksu. Ako se za tri meseca vidimo na deset dana, imali smo seks tri puta. On je znao da ja nisam zadovoljna našim seksualnim životom, ali ništa nije preduzimao povodom toga. Naprotiv, mislim da se mnogo izvlačio, nešto na veru, nešto na neke svoje primedbe, kako ne bismo imali seks -  pročela je Jelena.

- Dobar frajer u krevetu se ne ostavlja. Da je valjao, valjda bih ga ovde iskoristila. Nije valjao - rekla je rediteljka.

- Ja sa Jelenom više nikad ne bih mogao da spavam. Ona je meni stvarala veliki pritisak i nisam imao želju da spavam. Ja to radim iz ljubavi, nisam mašina i na dugme, kad se nekom prohte - odgovorio je Čupo.

- Pošto on nije mogao kod mene, mi smo boravili u tuđem stanu. U dnevnoj sobi njegovi rođaci, a mi u spavaćoj sobi. On se stalno vadio na veru. Muslimani ne smeju posle sedam uveče da imaju seks. On je alkoholičar. Posvađa se sa mnom, da bi išao da pije. Impotentan je i ja sam išla damu kupujem vijagru. Ali, onda mi je rekao: zbog čega si kupila vijagru, kad je kamagra jeftinija i mogu četiri tablete za isti novac da se kupe - odgovorio je - dodala je Jelena.

- Bili smo na moru i ja sam iz radoznalosti probao vijagru. Imam visok pritisak i ne smem da je pijem. Probao sam je jednom, dva puta. I drugovi za stolom su uzimali. Što se tiče priče da sam alkoholičar, ni to nije tačno. Mesecima ništa ne pijem. Ja 90 odsto vremna provodim za volanom, a u Švedskoj su zakoni strogi, alkohol nikako nije dozvoljen - pravdao se Čupo.

Rediteljka je okrenula opet priču na seksualni život sa bivšim:

- Do dva ujutru smo čitali „Kama sutru“, iz koje sam i ja svašta naučila. Nisam znala da i muškarci imaju svoju "g" tačku. Ponudila sam mu da gurnem prst u analni otvor, on nije hteo. Stalno se vadio na Kuran, koji ja nisam pročitala. Jednu noć, kad Čupo nije mogao, probudila sam njegovog rođaka, Dašu Kalača i pitala sam: O čemu se radi? Svima sam se žalila. Meni je potreban muškarac. A, on nije mogao - šokirala je Jelena.

- Jelena mnogo laže, ali ovo što ona priča je bruka za čitavu bivšu Jugoslaviju. Nisam hteo seks s njom kad je imala periodu i naravno, zna se koja je rupa za šta - rekao je Čupo.

- Šta pričaš!? Pa imali smo redovan analni seks! - brecnula se rediteljka.

- Pre bih kobilu, nego Jelenu u smrdljiivu guzicu! To je jedna smrdljiva smrdulja. Nije me privlačila, kad ustane neočešljana, razvlači se po kući, gega. Zna se šta privlači muškarca - napokon se počeo braniti Kalač.

- Je li bilo oralnog seksa? - zanimalo je Mikija.

- Ne, nije bilo. On nije hteo da liže,  a ja onda nisam htela da mu pušim. Njemu je to bilo loše, a ja onda nisam htela njega da zadovoljim. Imala sam prave muškarce, kojima to nije bio problem.

Čupo je sve vreme vikao da Jelena mnogo toga izmišlja, ali je glumica nastavljala:

- Stalno se izvlačio na veru. Te Ramazan, te nije vreme, ne može ovo, ono...

- To što si se ti žalila ljudima, oni su ti se smejali. Smejali su se budali. Svi znaju da su Kalači jako potentni. Takvih kao tri, po tri sam pored puta imao. Smrduljo usmrdela - vikao je Čupo .

- Pričao mi je, ali se ne sećam, da li je on to gledao, ili je njemu to neko radio, ono znate, kad se devojka popiški - dotukla ga je glumica

 - Marš! Alaha mi, nije tačno! Laže ona - viknuo je Čupo.

- Tražio je tokom seksa da ga udaram šakom po goloj zadnjici, u vezi ja sam bila dominantna - završila je Jelena Golubović.

- Sram te bilo. Da iznosiš svoju intimu ovako. Da blatiš ovog dobrog čoveka. Sramota. Stidi se - obrušila se na rediteljku Vesna Rivas.

- Da je ona neka žena, imala bi momka iz Beograda, Kraljeva, Vojvodine, ne bi ih jurila po ostrvima. Ja se slažem, da dovedem svoje dve devojke, a ona nek dovede makar jednog momka, da ga vidimo - rekao je Čupa.

Izvor: kurir
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Cacaca said:

...
Jelena , ti si jedna malogradjanka i primitivusa ! Koliko znam , beogradjani ( rodjeni ) su pristojni i kulturni !
FUUUJ !
27. 10. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop