nedelja, 27 septembar 2015 23:37

alt

Napale Vesnu u nameri da dokažu da vara narodPevačica Ružica Veljković je sinoć ušla u reality "Parovi", a samo dan kasnije je uspela da napravi potpuni skandal.Naime, Ružica je udružila snage sa rediteljkom Jelenom Golubović, pa su njih dve zajedno raskrinkale pevačicu Vesnu Rivas zahvaljujući informacijama koje je Veljkovićeva prikupila u spoljnom svetu.

Ona je otkrila da je Vesna gledanje u tarot i karte naučila od Aleksandre Mićić, za koju je ona prvo govorila da je ne poznaje, da bi joj zatim okrenula leđa.Međutim, ubrzo je produkcija rešila da poradi na ovoj temi, pa su svi učesnici na video ekranu mogli da pogledaju deo iz jedne emisije u kojoj je Vesna ugostila upravo pomenutu Aleksandru, koju je oslovljavala sa najdraža, mila i draga.

Ovo je bilo dovoljno da Jelena i Ružica ponovo raspale po njoj da je prevarant i da vara narod.- To je plaćena reklama! Plaćeno gostovanje, a ovo ostalo su moje uzrečice - branila se Vesna.Inače, Jelena i Ružica su uspele da je rasplaču u toku nedeljnog ručka tako što su joj dobacivale dok je pozdravljala svoje fanove i porodicu, pa je pevačica tako uplakana pobegla u dvorište.


Get Adobe Flash player


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

Cacaca said:

...
Paraziti , alavci , sebicnjaci , gotovani , lezilebovici , svađalice , itd . To su ovi sto koriste vazduh u vili !
28. 09. 2015

... said:

...
IIIJJJJJAAAAOOOOOOOOO 2 NESRECNA SLUCAJA SREDISE UZ POMOC PRODUKCIJE VESNU!
TOLIKO IM PRODUKCIJA NAMESTA,POMAZE A ONE GLUPE NI TO NE MOGU DA ISKORISTE!
SIZIKA BILA NA INFUZIJI A OKLAGIJA PROLUPALA UZ ČESTE PROLIVE A JADNA MISLI DA JE ISPALA PAMETNA.

KAD SE OVO ZAVRSI SA UNISTENIM ZDRAVLJEM NECE IMATI NI LEBA DA JEDU.
28. 09. 2015

Odvratno said:

...
Očigledno da su mnogi platili marketingu da budu učesnici a drugi zaradjuju učestvovanjem i bore se za nagradu a posle svega se pitam koje su sve klauzule ugovora i dali neko uopšte uzima nagradu, u prošla 2 takmjčenja su na prevaru smanjili glavnu nagradu i doveli sve učesnike i gledaoce u stanje obmane a niko od nadležnih nije reagovao što govori o ozbiljnim nedostacima u upravljanju državom Srbijom ima nešto trulo u državi Srbiji ali debelo trulo.
28. 09. 2015

dzo said:

...
irvasova je gatara i vestica i laze ljude i uzima im kintu.lazulju i gataru treba na sud.
27. 09. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop