Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
ponedeljak, 03 novembar 2008 12:34
Hrvatska glumica "popila korpu" u firmi svog bivšeg dečka Romana Majetića!
 
 
Producentska kuća "AVA" još pre mesec dana je odlučila da prekine saradnju sa glumicom Jelenom Veljačom, koja je odradila scenario za serije "Obični ljudi" i "Ponos Ratkajevih". Kao razlog za otkaz pominje se to što je glumica počela da preuzima druge angažmane iako joj je ugovor to izričito branio. Inače, firma "AVA" je u vlasništvu njenog bivšeg dečka Romana Majetića.
 
 
Sukob na relaciji bivših ljubavnika nastao je i zbog Jeleninog medijskog istupanja u ime "AVA"-e bez njegovog odobrenja. A kao sporan spominje se posebno Jelenin istup u emisiji "Red carpet" u kojoj se osvrnula na izjave Josipa Dikana Radeljaka da je ona "rahitična i netalentovana". Nakon svega, Jelena više nije scenarista serije "Zakon ljubavi", a pitanje je da li će se ona ipak vratiti svom prvom zanimanju – glumi.
 

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

RUBI said:

...
prelepa je
23. 03. 2009

Leonardo said:

...
lepa plavusa,svidja mi se njen rad,Majetic je dzukela
16. 01. 2009

VICTOR said:

...
bas mi je zao,prelepa je,dobro glumi,obozavam je
16. 01. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop