petak, 16 mart 2012 12:52

Pevačica Jelena Karleuša potražuje milion evra od televizije "Prva" zbog "vređanja njenog lika i dela"

 

 

 

 

 

Jelena Karleuša je javno najavila da je podigla tužbu protiv "Prve" televizije, naglašavajući da se radi o "najvećoj cifri ikada u domaćem pravosuđu", kao i da će neki mediji biti zatvoreni kada ona naplatu štetu. Kako objavljuje "Kurir", pevačica od Prve televizije potražuje sumu od milion evra zbog uvreda koje je na njen račun izneo Ivan Ivanović u svojima emisijama na ovoj televiziji. Ostaje nejasno zbog čega je JK odlučila da tuži bilo koga za šalu i kako će naš pravosudni sistem tretirati takav slučaj.

 

 


Ivan je Jelenu od početka spominjao u veoma negativnom kontekstu. Upoređivao ju je s transvestitima, ismevao je njeno pevanje, izgled, intelekt, pa čak i njenog supruga Duška Tošića. Jelena je imala i sastanak s jednim od čelnih ljudi TV Prva, sve u nadi da će zaustaviti negativan marketing. Sada je rešila da sve to naplati na sudu i traži 100 miliona dinara odštete. Pored televizije, karleuša je tužila i Ivana Ivanovića lično.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (23)add comment
 1 2 3

L - dupe said:

...
kakva si ružna j**o ti pas mater!!!!!!
16. 03. 2012

... said:

...
STO JOJ TURISTE OVAKO GADNU SLIKU? INACE,ONA MASTA KAO I UVEK. KO BRE DA JOJ DA MILION EVRA? JEL ONA NORMALNA?
16. 03. 2012

BADZA said:

...
....KRMELJUSO NE LUPAJ, BOLJE NAPRAVI JEDNO 10`000 KONCERATA PA PUTA 100 evra (VISE POSETILACA I NE MOZES DA IMAS) I ETO TI MILION.........KAKO CE TEK KURSADZIJE DA PRODJU SA SVOJIM
VICEVIMA NA RACUN POLITICARA....
16. 03. 2012
 1 2 3

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop