utorak, 01 septembar 2015 21:54

alt

Od starih i oronulih baba ne očekujem ništa


Rediteljka Jelena Golubović po treći put ulazi u rijaliti na Hepi televiziji, a četvrti put u njenoj karijeri.Ovog puta obećava da se bori do kraja kako bi osvojila to čuveno prvo mesto i nagradu od 100.000 evra."Ne mogu bez mene, traže da me vide. Ko me voli, voleće me, ali vidim da neko ima predrasude. Neću se družiti sa Macom Krastavcem i Narko-gadom. On je pobedio zahvaljujući devojkama koje je do skoro pljuvao", rekla je Jelena.

Kako kaže, i ovog puta ima samo jednu taktiku a to je ulazi sa osmehom i da govori istinu. Učesnici koji su u vili je uopšte ne plaše."Shvatila sam da nemam konkurenciju i da nikoga ne treba da se plašim. Volim ako me inspiriše neko od novih učesnika, od starih i oronulih baba nema ništa. Sve već imaju propala lica, brakove i karijeru. Nadam se da ću imati neke mlade i inspirativne ljude", rekla je Jelena.

Ove sezone ima novu režiju, kako kaže, neće se ponoviti jer se ona nikada ne ponavlja ali ono što će zadržati je iskrenost, njeno glavno oružje i inteligencija."Ja se izvinjavam što neću igrati na kartu "duge noge za igranje". Moja snaga dolazi iz velike ljubavi prema životu, prema ljudima, to je moj najveći adut", rekla je Jelena i dodala da je trenutno zaljubljena i ima nekoga ali da neće mnogo o tome sada da govori.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

Marko said:

...
Rece baba-devojka
05. 09. 2015

... said:

...
Ocekujemo nerede u wc-u, kacenje za poznate ljude kao njena prijateljica vendi da ne bi bila nebitna i da zavrsi u zatvoru zbog DUGOVA.

Ne vrede joj pare sa farme jer je i to kupila.
05. 09. 2015

Jelena lazovcina said:

...
Sta je sa zdravljem?Neiskrena,lazovcina,zavidna,osiona,bez obraza,aljkavusa,baba devojka.Zar ona da poveca gledanost?Slatko ste me nasmejali.
02. 09. 2015

Predivna said:

...
To je sad ozbiljna emisija jača od Farme u svakom pohledu. Jeco rasturaj glinene golubove vrh si .
01. 09. 2015

... said:

...
Jeca kraljica
01. 09. 2015

prolaz said:

...
copor kerusa i dzukaca na jednom mestu.
Sve isto s****e,dosadno,monotono,degutantno i ogavno.
01. 09. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop