petak, 17 jun 2016 09:40

alt

Pravila šou u sudnici,Hasan Dudić se izvukaoJelena Golubović i Hasan Dudić juče su se ponovo sreli na sudu zbog njene tužbe koju je podnela nakon što ju je prebio u rijalitiju Parovi.

Rediteljka koja je na ročište došla s Farme izvela je iz takta svoju advokaticu, koja je vikala na nju jer je previše pričala.

"Ja ti pokazujem da prestaneš, a ti ništa. Dovodiš u pitanje validnost sopstvenih dokaza. Čas si bila kod doktora, čas doktor nije bio tu, ne znam ni ja šta si htela da kažeš", rekla je Jelenina advokatica, a prenosi "Alo".

I pored toga Golubovićeva je bila zadovoljna.

"Hasana šaljem u zatvor", rekla je ona.

I Hasan je iz sudnice izašao zadovoljan.

"Nisam kriv, ona je luda žena. Njeni momci su mi razbili flašu o glavu, desna ruka mi ne funkcioniše. Imam problema s kičmom, oštećen mi je centar za ravnotežu", rekao je Dudić, koji je na suđenje došao iz bolnice.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

Lad**y Ga*ga, jer patkica je dosla фna P**********erfex..... said:

...

One dve iz BJRM ko das u zalutale, mislim, lepo pevu al ih je gadno slušati, a i oklen su one za djećje takmičenje upjevanju, bona, vid kolke su, konju rep da iščupu, vola da sobale, idi bre, to već zaudaju stiglo, njiove su babe u njiovim godinama već leblebisale i imale po šestoro đece.
A buljavu kad sogledam, još u montenigerskoj nošnji, nešto mi dođe da se ispovraćam vaki osetljiva, jer je nakazic……mala taki iritantna ko psorijaza u rano proleće, i ružnaaaaaaaaaaaa al obaška.
Oću da reknem, ne trošite džaba impulse i kredite zamobilni, nema od tog posla ništa.
Pobeda je već naštimovana, jedino nam ostaje da nekeko reagiramo i vaka takmiženja u pravljenju srbadije budalama oteramo u bjr i m ili federa i aciju, pa nek se tamo takmičidu do prekosutra, ša nas libonastuki, a ne vođe da smaraju dok svi ne sidžemo do reke……..i ne otplivamo ka zalasku sunca.
18. 06. 2016

Lad**y Ga*ga, jer patkica je dosla фna P**********erfex..... said:

...

Neki smrduckaju po godinu dana i još uvek im treba prevodilac sa srpskog na tu neku njiovu onomatopeju, a i bogami preko ulice, jerboa to nije naviknulo na zebru, semafor i trajvan.
Pa bi mogli da stradu il da maze zebru.
Ako ćemo iskreno i pošteno.
Onaj neki nešto bog te pita šta ni ljudsko ime nema, neki Irens, Irans, kermes, irena sa i Irenko bez, brate mili, na kl*********inac nam se uspo p(j)evajući sve najmorbidnije kukumavke iz opusa pastirskog roka nastalog sredinom prošloga stoljeća u dolini reke tamo neke, dok se onaj drugi mali dere ko mali Topalko, dok Goca i Milanka plaču, i plaču, i plaču, i plaču, i plaču, i plaču, i plaču, i plaču, i plaču, i plaču, i plaču, i plaču, i plaču, i plaču, i plaču, i i plaču, i plaču, i plaču, aman dosta više, al klinac, milanka se zacenila, šetila se valjda ljubavi stare i njegove ka………e.
18. 06. 2016

Lad**y Ga*ga, jer patkica je dosla na P**********erfex..... said:

...Aha, kako da ne.
Ovo već postaje degutantno.
I vrlo ponižavajuće za Srbiju i Srbe.
Zašto?
Jer se po ko zna koji put ponavlja priča u vezi ovih nebuloznih takmičenja, gde se u sred Beograda i Srbije od strane srpskog žirija favorizuju isključivo oni koji nisu iz Srbije, a još više ako nisu Srbi.
Ako ćemo da govorimo svu istinu.
Tako je i sa ovim šatro takmičenjem nekakve……dece, u kom je takmičenju više nego mučno pratiti uvlačenje u bulj******sona od strane žirija gledalištu u kojekakvim bantustanima i njihovim kobajagi i šta ti ja znam predstavnicima.
Došavši iz sredina gde Srbiju i Srbe mrze više od zmija zvečarki i odgajani u tom duhu, ovde se ponašaju ko da im je pobeda zagarantovana, pri tom ne pokazujuči ni malo respekta za to što sada veči deo godine jedu srpski leba.
18. 06. 2016

Lad**y Ga*ga, jer patkica je dosla na P**********erfex..... said:

...
ОВУ ЈЕЛЕНУ БИ ТРЕБАЛО МЛАТИТИ ДОК СЕ НЕ УСЕРЕ.
18. 06. 2016

... said:

...
A STA BI DRUGO SIZOFRENICARKA
17. 06. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop