sreda, 19 avgust 2015 23:38

alt

Pregovora o učešću u novoj sezoni rijalitija


Rediteljka i bivša učesnica rijaliti šoua "Parovi" i "Hotel maldivi" nakon zdravstvenih problema koje je imala,vratila se potpuno oporavljena sa putovanja iz Portorika.

Golubovićeva je imala problema  sa alergijama i polipima i nju je prvo u Nujorku pregledao tim lekara a zatim je otišla u Portoriko gde se potpuno izlečila prirodnim drenažama uz pomoć algi. Kako mediji prenose, doktori su rediteljki  predložili da promeni životnu sredinu i što manje koristi glasne žice.

"Čelnici televizije "Hepi" omogućili su mi da me pregleda najbolji tim  lekara u Njujorku , a pošto sam dobila honorar za učešće u njihovim rijalitijima, nakon konzilijuma otisnula sam se u dalje putovanje", kazala je za medije Golubovićeva i dodala da je kombinacija prirodne inhalacije,odmora  i uživanja učinila da se oseća bolje.

Kako mediji prenose, od jeseni  na "Hepi" televiziji nas očekuje  nova sezona rijalitija "Parovi" a čelnici ove televizije pozvali su Jelenu na pregovore o učešću u novoj sezoni rijalitija."Oni uveliko s njom diskutuju o uslovima pod kojima bi ona ponovo ušla u rijaliti i tako bila deo nove sezone", kazao je za medije blizak izvor i istakao  da je  rediteljka zadovoljna  kako su je ispoštovali  s plaćanjem i neše dugo razmišljati pre nego što prihvati  ponudu.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

Ujka Sem said:

...
Ako neko od ove teske bolesti ozdravi ovako brzo.onda je sve lagao.Ovakva osoba je samo za izbegavanje,i ni ime joj ne treba spominjati.
20. 08. 2015

Cacaca said:

...
Opet rediteljka ??? Ha , ha , ha ...
20. 08. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop