Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
nedelja, 22 novembar 2015 00:02

alt

Svaki dan mi stižu pretnje od raznih psihića


– Stvarno više ne želim da moja mama, baka i ja živimo u strahu. Svaki dan mi stižu poruke od raznih psihića koji mi prete najstrašnijim stvarima, a ni moju mamu ne ostavljaju na miru. Na društvenim mrežama ne smem ni da gledam šta sve pišu fanovi kojekakvih poluigrača iz rijalitija u kojem sam bila donedavno. Podnela sam zahtev za dozvolu za nošenje oružja i čim je uzmem, odlazim da kupim pištolj kako bih se osećala sigurnije. Rekli su mi da će to biti već za koji dan, pa samo čekam da je izrade. Nas tri smo same u stanu i svakoj budali može pasti na pamet da nam bane usred noći i isprepada nas. Od sada bez pištolja ne idem više nigde, ni do prodavnice, a iskreno, volela bih i u rijaliti da ga ponesem, čisto da mogu da pripretim – ispričala je Jelena koja nije želela da otkrije da li će se vratiti u “Parove”.

– Sada kada uđem u jedan rijaliti, ali još ne mogu da kažem koji, tražiću da mi plate 20.000 evra svaki put kada me neko pljune. Dosta je više bilo! Neću dozvoliti marginalcima da me vređaju i šire laži – zaključila je Golubovićeva.

Izvor: Srbija Danas


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (17)add comment
 1 2

NENAD GASTOZ@ said:

...
OJ JECO JECO SEDI SEDI DVOJKICA!
STVARNO TI JE BILO KRIVO KAD SAM TE POBEDIO JA-A-A
22. 11. 2015

NENAD GASTOZ@ said:

...
Bolje nemoj Golubice upucaces samu sebe!!
22. 11. 2015

DZordzio said:

...
HAPSI!!
ZADRZI JEDNO 15-20 DANA U ZATVOR!!!
NE DAJU MI MIRA!!
22. 11. 2015

Dejan said:

...
MILICIJO POSTUPI PO NAREDJENJU!!!
22. 11. 2015

Lordsaid@ said:

...
j**eM JA TEBI MATER!!!
PICKO FORUMASKA!!!!
22. 11. 2015

Lord said:

...
Jeco kraljice jebi im svima mater,
21. 11. 2015

dzordz said:

...
dzelenka ma sta ti je pistolj.kupi bombe mitraljeze i jedan tenkic.onda ces biti sigurna
21. 11. 2015
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop