Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
utorak, 29 mart 2016 08:29

alt

Sani je sve prihvatio kao šalu ali mu nije bilo drago


Farmeri privode kraju radove koje su za danas imali, a Jelena Golubović je bila zadužena da svima skuvakafu, a jedino Saniju je nije donela.On je iz protesta ušao u kuću i tražio od rediteljke objašnjenje, međutim ona nije želela da priča sa njim.

"Ti si rogonja. Ne želim da pričam sa tobom, a ni da ti kuvam kafu",  započela je Jelena svađu. Sanija je interesovalo zbg čega mu govori da je rogonja."U kom smislu rogonja. Ko ti je to rekao?" pitao je on. Rediteljka je ovo jedva čekala pa je onda krenula sa uvredama.

"Rekla mi je Natalija. Moj drug je njen j.bač. U stvari moj poznanik. Od moje drugarice brat ti je j.bao ženu", na sav glas se drala Golubovićeva. Sani je sve prihvatio kao šalu, pa je krenuo za Jelenom.

"Hajde pričaj sa mnom Jeco. Nemoj da bežiš od mene. Zašto bežiš i ne pričaš sa mnom?" pitao je denser.Rediteljka je počela da se udaljava kao da je htela da pobegne od njega.

"Ti sa mnom ne možeš nikako da razgovaraš, pošto ja sa prostacima ne pričam",završila je Jelena. Sani je ovu priču okrenuo na šalu, ali ipak nije mu bilo drago dok je Jelena ogovarala njegovu ženu.

VIDEO OVDE


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

... said:

...
A TEBE SIZIKO NEMA KO DA j**e!
SUTNUO TE KAMIONDZIJA, DRUZIS SE SA BABAMA, TVOJI VRSNJACI SU TI SAMO BLEDA USPOMENA!

PRODUKCIJI JE DOSADILO VISE DA TE ZOVU, STAN POD HIPOTEKOM TAKO DA MOZES SA TVOJIM PRIJATELJEM TOMOM I BABAMA DA SE PRESELIS U KARTONSKO NASELJE.
30. 03. 2016

krezavi said:

...
golubice ti znas sve traceve i sve bacje kombinacije.gledaj sa kim ces ti da se trpas retarduso.
29. 03. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop