subota, 24 oktobar 2015 22:34

alt

Farmeri i gledaoci odlučili  (VIDEO)


Direktno nominovani za izbacivanje sa “Farme” su Suzana i Milić Vukašinović, dok su ostala dva učesnika izabrali takmičari i gledaoci. Farmeri su morali da biraju između ovonedeljnih sluga, Jasmine i Kristijana.

Najviše štapića dobila je Jasmina Medenica, koja je bila prilično raspoložena cele večeri. – U redu je za štapiće koje sam dobila, izolacija nije tako loša, imaću vremena da se malo odmorim. Naučiću sva pitanja, ima da iskidam. Oni koji me vole vole me, koji me ne vole ne zanimaju me. Publika sve vidi i voli me, a ja sam tu zbog ovih kamera.

– Ja bih više voleo da sam ja otišao u izolaciju. Znam je u dušu i znam da će joj biti teško tamo samoj, sa manjim kontaktom sa Stanijom i nama – rekao je Kristijan i zahvalio se svima koji su glasali za njega.

Gledaoci su izglasali četvrtog nominovanog farmera koji će u ponedeljak znati da li ostaje na imanju ili ne, a to je Sanja Lazić, jedna od članica “Šmizli”.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop