petak, 01 jul 2016 15:29

alt

Ako priđe Ceci, presudićemo joj


Nekadašnja modelsica Svetlana Ceca Jovanović kaže da će presaviti tabak i pravdu za pretrpljene udarce od Saške Karan potražiti na sudu.

"Tužiću Sašku zbog nasilja. Drago mi je što imam podršku roditelja i što ne daju da me neko dira", kaže Ceca, dok njena majka dodaje:

"Mislim da je Saška Karan malo batina dobila, da treba još! Bude li prišla mojoj ćerki, ja ću joj presuditi za ceo život. Samo neka je takne, biće na mestu mrtva!"

Dok su se poslednjih nekoliko dana pred kamerama predstavljali kao srećna porodica, Ceca Jovanović je u nekoliko navrata na imanju u Lisoviću lila suze prisećajući se udaraca koje je dobijala od roditelja, naročito od oca. Modelsica je govorila da joj je od batina "šikljala krv", međutim, po odlasku sa farme priča je poprimila novi oblik.

S mnogim farmerima se nije dobro slagala, a većina ju je optuživala da se bavi prostitucijom i da radi ispod Plavog mosta.

"Nemam čega da se stidim. Znam gde je Plavi most. Sestra mi živi na Medaku. Često prolazim tuda. Ispod nisam zalazila, a možda su oni bili, pa su me pomešali sa nekom drugom devojkom", kaže ona.

Izvor: Kurir Stars


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

... said:

...
Samo UDRITE! Ali pocnite prvo od BULJE pa skikne CIK!!!!!
08. 07. 2016

zloca said:

...
bolje je nabijte na tuki nego na pesnicu.saski to fali
03. 07. 2016

boba said:

...
bolje istandarite matoru zvoknjaru
02. 07. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop