nedelja, 29 maj 2016 08:51

alt

Otkrila detalje nepristojne ponudeZgodna crnogorka Jadranka Barjaktarović nedavno je imala medijski okršaj sa pojedinim srpskim satrletama, jer je rekla kako malo novca uzimaju za prodavanje tela.Pevačica kaže da ne razume kako starlete prodaju svoje telo za samo 500 evra.

- Ja sam imala okršaj sa nekim takozvanim starletama, jer su me pitali novinari kako komentarišem to što svoje telo prodaju za 500 evra, na šta sam ja iznenađeno rekla: „Samo“. Bilo mi je čudno da tako malo novca uzimaju, a prodaju sebe - iskrena je Jadranka, koja kaže da je njoj nuđeno 10.000 evra za noć.

- Imala sam nepristojne ponude, ljudi plitkog uma nas svrstavaju u isti koš. Bila je davno, ta situacija, došao je tada lik na moj nastup i malo popio, i ponudio mi 10.000 evra da spavam sa njim. Gnušala sam se, jer mi je toliko novac nebitan kada je reč o čistom obrazu. Mnogo sam srećna što ne moram na taj način da zarađujem novac, danas je velika kriza, pa nemaju želju devojke da se trude, rade i muče, nego im je to najlakše zarađen novac - kaže Crnogorka.

Izvor: alo.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

... said:

...
Postena do moga.
29. 05. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop