četvrtak, 27 avgust 2015 01:02

alt

Najveći broj glasova dobio Vuk Đuričić


Večeras su u Hotelu Maldivi održane nominacije i izbacivanje.Nominovani su sledeći učesnici: Brendon, Vuk Đuričić, Milica Krstić, Cara Mimi Jovanović i Tanja Nedić.

Iz hotela su izbačene Milica Krstić, Cara Mimi Jovanović i Tanja Nedić. Najviše glasova publika dobio je Vuk Đuričić. Veče je obilovalo svađama ali i neprikladnim scenama na koje produkcija nije reagovala. Brendon se požalio da mu je Luka Spasovski pretio da će u novinama u kojima je zaposlen kao urednik da kompromituje njegovu porodicu.


alt

alt


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

kobac said:

...
vukica i lukica=dva kretena i smaraca.
27. 08. 2015

zoka said:

...
trebao je VUK DA LETI NAPOLJE ZAJEDNO SA OSTALIMA. BUREK TREBA DA POBEDI JER NJEMU TREBAJU PARE I SVI MI ZNAMO KAKO LJUDI ZIVE NA KOSOVU. OVO SVE NAPOLJE
27. 08. 2015

... said:

...
ne izbacise ovog vola Vuka strasno. S tim Lukom nas maltretiraju 2 meseca. Preti.sikce,negativise,davi,crveni se debela podmukla svinja najobicnija pi.ka.kome taj ljigavac preti a produkcija ga cuva valjda da nas izludi. zabole nas gledacemo farmu/ Treba opet da nas zahebavaju sa nekim Vukom i Lukom. ne nikako
27. 08. 2015

bubula said:

...
bubula napolje
27. 08. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop