četvrtak, 04 februar 2010 19:11

Poznata glumica izjavila da joj je žao što nema dete i da razmišlja o usvajanju!

 

 

 

 

 

Atraktivna glumica i spisateljica Ivana Mihić žarko želi da ima dete, piše Kurir. Svesna da joj biološki sat uveliko otkucava, ona ne krije da bi uskoro volela da se ostvari kao majka. A "opravdanje" zašto to do sada nije postala pronalazi u turobnim vremenima devedesetih.

 

 


- Eto, ja nemam dete, pa donekle ispaštam zbog tog vremena, dakle nisam se ostvarila u onome što je, prema mom mišljenju, najbitnije. Ali i dalje verujem da će se to dogoditi - rekla je glumica i dodala:

 

 

 

- Vrlo rado bih usvojila dete, ali sa naših prostora, jer bi neko dete s Haitija doživelo veliki kulturološki šok da odrasta negde gde je totalno drugačiji život od onog koji poznaje.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (8)add comment

Kosta said:

...
Ljudi, intervju je izmisljen, zaboga, pa to je Kurir. Ivana Mihic nikada ne govori o svom privatnom zivotu i vrlo retko daje intervjue.
11. 02. 2010

Petra said:

...
Mislim da to nije za nju. A zašto da ne rodi?
09. 02. 2010

močar said:

bez komentara
ako nije stogla da se ostvari kao majka neka usvoji dete i nemora da razmislja.ako nesto hoces to i uradi.dvadesete krive sto nije majka!?
07. 02. 2010

Biljana said:

...
sanja
Nisam mislila ništa loše.Ja sam samo prokomentisala njenu izjavu za koju mislim da nije iskrena.
05. 02. 2010

sanj@ said:

...
Predivna je i mladolika.
Biljana sebicno je radjati zato sto svi to rade.
Žena ima pravo na izbor.
05. 02. 2010

Biljana said:

...
Jao Ivana pa sada ispade da su devedesete krive što ti nisi postala majka.Pa da je pitanje vremena niko u ovoj zemlji ne bi postao roditelj.Ili hoćeš da kažeš da je sada nastao perio blagostanja pa eto možeš da imaš dete.Nisi postala majka zato što nisi imala odgovarajućeg partnera.Da si imala pravog ne bi mislila o vremenu.Želim ti svu sreću.
05. 02. 2010

victor said:

...
to je lep gest
05. 02. 2010

JaPaJa said:

...
Ja bih voleo da joj napravim dete
04. 02. 2010

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop