sreda, 07 oktobar 2015 11:44

alt

Farmeri i organizatori nisu znali šta da rade


Ivan Gavrilović je jednog jutra zloupotrebio terapiju i pokušao da popije celu tablu lekova u nameri da sebi oduzme život, ali su ga organizatori sprečili.

Naime, svakog jutra, takmičari rijalitija Farma od organizatora dobijaju lekove koje im je lekar propisao. Nekolicina farmera koja prima svoju terapiju odlazi u prostoriju predviđenu za uzimanje lekova, nakon čega se vraća svakodnevnim obavezama na imanju. Međutim, jednog jutra, Gavrilović je vidno indisponiran oteo organizatorki celu kutiju lekova i zaključao se u prostoriju.

"Ivan je urlao iz sobe da će se ubiti i da će popiti kutiju tableta, a uspaničeni farmeri i organizatori nisu znali šta da rade. Organizatorka kojoj je oteo kutiju iz ruke je zaplakala od stresa i molila Gavrilovića da se smiri grcajući u suzama. Farmeri su bili šokirani neočekivanom situacijom i molili su ga da se smiri, međutim, Ivan je urlao iz sveg glasa. Nakon desetak minuta agonije kroz koju su svi prošli, organizatori su nabavili duplikat ključa i otključali Gavrilovića, koji se malo smirio i vratio kutiju lekova za smirenje - rekao je izvor blizak produkciji za Alo.

O tome koliko lekovi utiču na njega govore i stalne prozivke farmera, koji su primetili da pevač ima očiti problem sa nervima. Kristijan Golubović je u više navrata rekao: „Alo, ti, što si nakljukan lekovima, smiri se. Trebalo je veću dozu jutros da ti daju“, na šta se Ivan do sada nije obazirao.

Podsećanja radi, farmeri su u više navrata pričali o tome kako piju lekove. Tako je Tamara Đurić otkrila da Jelena Krunić svakodnevno prima terapiju, dok je Maja Nikolić zloupotrebila sredstvo za potenciju i ubacila ga u piće Jelene Milošević.

Izvor: Alo


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

jao-pao said:

...

bolje da im je Doktor prepisao TERAKIJU
NISTA IM NE BI BILO, VEC SU NAVIKLI NA SVASTA
07. 10. 2015

Milos said:

...
Sklapaju ugovore sa bolesnima koji piju terapiju?
07. 10. 2015

... said:

...
Jos ce da se predozira.Koji blam za rijaliti
07. 10. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop