četvrtak, 04 jun 2009 13:51
Poznati glumac se potpuno oporavio od povrede i spreman se za svoj prvi koncert.Glumac Ivan Bosiljčić potpuno se oporavio od povrede koja ga je udaljila iz pozorišta skoro mesec dana i spreman je da se vrati na scenu i za svoj prvi samostalni koncert "Ljubav je samo reč" 15. juna u Domu sindikata u Beogradu.


- Moja sportska povreda je prošla! Sportski lekar ju je tretirao, išao sam na sportske terapije, trčao na sportskom terenu i brzinom sportiste koji se vraća na teren, vraćam se svom poslu - izjavio je Bosiljčić.


Podsećanja radi, tokom izvođenja predstave "Cigani lete u nebo" Ivan je neočekivano 10. maja doživeo povredu skočnog zgloba, koja ga je udaljila sa pozornice nekoliko nedelja, što je izazvalo haos u repertoaru i brojna otkazivanja predstava u njegovom matičnom Pozorištu na Terazijama.


Ulaznice za solistički koncert Ivana Bosiljčića 15. juna u begradskom Domu sindikata mogu se kupiti na blagajni dvorane, kao i na prodajnim mestima Tiketlajna i Eventima po cenama od 1.000, 1.200 i 1.500 dinara.
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop