nedelja, 22 februar 2015 09:30

alt

Ne može moja emotivna veza da utiče na posao


Članovi grupe Elitni odredi, Relja Popović i Vladimir Matović odlučili su da stanu na kraj pričama o prekidu njihove saradnje, ali i pričama u vezi trudnoće Reljine devojke Nikolije Jovanović.

- To nije nešto što može da se raspadne, tu postoji neka ideja koju smo mi dugo pravili. To nije tačno i malo je ružno tako reći. Duži vremenski period razmišljamo da nešto uradimo samostalno i to je jedina istina o tome što se spekuliše. Nastavićemo svako svojim putem, ali ne isključuje mogućnost međusobne saradnje - rekao je Relja a Vlada je imao samo kratak komentar:- Istina je, vreme će pokazati kako će to ići.Iako su Nikolija i Elitni odredi snimili zajedničku pesmu i spot, spekulisalo se i o tome da je upravo ona krivac za razlaz ove grupe.- To je najveća glupost koju sam čuo - rekao je Vlada a na to se nadovezao i Relja:- Ne može nikakva moja emotivna veza da utiče na posao. Ljubav je jedna stvar, posao je druga.Jedan drugom ćemo biti podrška ali konkurencija nikada.Šta su još rekli saznačete ako odgledate video:

Get Adobe Flash player


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop