utorak, 22 novembar 2016 10:13

alt

"Abortirala sam, a onda su mi uperili pištolj"Snajkama više ne prija zatvoren prostor i polako počinju da pucaju po šavovima. Tako je Teodora Radoičić ispričala svoju tešku životnu priču!

"Ja sam mnogo poremećena, meni su rekli neki stručnjaci da ja mnoge stvari nisam prebolela i da je to je ostavilo mnogo traga. Šta sam ja napolju prebolela ovo je smešno. Videla sam smrt. Bila sam trudna i abortirala sam, neću da pričam o nekim stvarima koje sam radila u životu i grešila. A neću zaboraviti kada sam bila mala i kako su me gledali što podsećam na neku ženu tamo što je bila po zatvorima, a ta ćena je možda moja keva", ispričala je snajka.

"Sve što sam htela samo ljubav da mi neko da. Svi su mi srce isprljali. Srce mi je ko Rusija. Kao da imam pet godina", emotivna je Teodora.

"Mrtav izdrogiran mi je pretio pištoljem, a kakve sam predrživela. Ne idem kući jer me ne čeka niko. A ćela Ja živim sa babaom, a keva me ostavila kad sam bila mala. Ćale me želi da se odreknem. Ja sam bila 5.00, a sjebao me život", rekla je snajka.

"Meni je celi život je.en i loš!"


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop