četvrtak, 22 januar 2009 19:52
Poznata spisateljica otvara mesečnik u kojem će strane uređivati pojedine javne ličnosti.
 
 
Nakon uspešne književne karijere i kraćeg izleta u svet politike, Isidora Bjelica je odlučila da pokrene svoj mesečnik. Kako već godinama piše kolumne za razne listove, dobro je upoznata sa svim čarima ovog posla i neće joj biti problem da uređuje časopis po svojoj meri. Ovaj magazin u najavi trebalo bi uskoro da počne sa štampanjem a, kako se priča, biće namenjen prevashodno ženskoj populaciji.
 
 
Sasvim očekivno, desna ruka u ovom poslu biće joj suprug Nebojša Pajkić a interesantno je što će se u ulogama urednika pojaviti pojedine naše javne ličnosti. Zamišljeno je da svako od njih ima svoju rubriku koju će uređivati iz broja u broj. Već se pominje da će se na listi zaposlenih u Isidorinom magazinu naći manekenka Ivana Stanković, nekadašnje misica Slavica Tripunović Dajana, kao i pevačice Zorana i Goca Tržan. 

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

enna said:

...
oh kakva odvratnost
23. 01. 2009

Perica said:

...
Kad vidim Drocu Trzan na nekoj listi pripadne mi muka
22. 01. 2009

joxi said:

...
nije zvaka za divljaka
22. 01. 2009

divljak said:

...
pih,steta sto nije udata za fudbalera jer bi i ona dospela na onu listu najlepsih zena fudbalera zajedno sa karlusom posto su im kriterijumi bili jako strogi ako je karleusa 4.
22. 01. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop