sreda, 03 septembar 2008 16:10

 

Laka sa prijateljima

 Bosanski pevač Laka priznao je da mu je, posle učešća na Evroviziji, muzička karijera krenula u željenom pravcu. Iako je i ranije bio popularan u Bosni, i njegove pesme se širom sveta skidaju u Mp3 formatu, tek sada je počeo da pristojno zarađuje na svojim nastupima

 

Lakina pesma "Pokušaj", sa kojom je učestvovao na "Evrosongu" u Beogradu, definitivno se isplatila pa ovaj bosanski pevač konačno počeo da ubire plodove evrovizijske slave. Tako je pred Lakom i njegovom sestrom Mirelom regionalna turneja, u okviru koje će održati koncerte u Osijeku, Rijeci, Zagrebu, Skoplju, kao i Srbiji, a pre nekoliko dana na Radijskom festivalu u Zenici dobili su i "Gran pri" i 3.000 konvertibilnih maraka u kešu!

 

- Mi već uveliko živimo od zarade sa koncerata. Postao sam profesionalac! Evrovizija nas je istinski "provalila". Osvojenih 3.000 KM u Zenici ostaviću za novi album za koji sam već počeo da pišem pesme.

 

Laka kaže da neće preterano odugovlačiti s drugim albumom jer jasno mu je da se bez novih pesma vrlo brzo pada u zaborav.
- Treba nam novi CD. Na koncertima Mirela i ja imamo problem s nedostatkom pesama, pa ponekad pevamo i tuđe. A i menadžeri su nam preporučili da što pre objavimo drugi CD.  

 

Pre nešto više od godinu objavljen je Lakin prvenac "Zec", koji je pobrao fantastične kritike u BiH, pa je, kaže, svestan da se sada od njega mnogo očekuje.
- Treba opravdati očekivanja i opet napraviti dobre pesme.

 

Što se tiče izdavača, kaže da je o tome još rano govoriti.
- Možda sada ja, za razliku od prvog CD-a, budem postavljao uslove. Ali ako nemaš dobru pesmu, džaba ti i najbolji svetski izdavač!

 

 

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop