četvrtak, 01 oktobar 2015 22:11

alt

Petoro učesnika ušlo večeras na FarmuMilica Ranković i Sanja Lazić, članice ženskog benda "Šmizle" stanarke su seoskog imanja u Lisoviću.

Pevač Danijel Mitrović izjavio da želi da zavede Gabrijelu Pejčev! Mitrović ima 22 godine i ono po čemu ga sigurno poznajete je duet sa pevačicom Milanom Ćeranić.

Alen Muković ima 27 godina, oženjen je i ima dete. Žena ga je jedva pustila da bude učesnik Farme 6, a on tvrdi da je ubedio i da je to za njeno dobro. Alen je poznat po pesmi ''Na srcu kvar''.

Pevač Saša Katančić, rođen je 1978. godine u Beogradu. Muzikom se bavi od svoje sedme godine,a profesionalno već petnaest godina. Do 2003. godine radio je kao pevač u bendu ''Slatki greh'', a od 2003. radi kao klavijaturista u bendu Harisa Džinovića.Farma 6/Alen,Sasa i Danijel ulazak na Farmu/10... by zadkostellbokizadko


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

... said:

...
Dobre smizle.
01. 10. 2015

Lady Gaga - www.dagospia.com/img/patch/08-2013/putin-lady-gaga-259268.jpg said:

...
.... papirnu salvetu,
a na salveti piše
POKAŽI MI PLOČICE NA STOMAKU,
i broj mobilnog,
i očima mi pokazuje na Katančića,
i kaže
POSLAO PO KONOBARU.
e tu vi ja popi@zdim,
priđem ped@@erčini i lepo mu kažem
OĆEŠ BRE OLOŠU PI@@ČKU DA TI POKAŽEM,
SI@SO JEDNA PE@@DERSKA
i ispolivam ga nekim pivom koje je cugao.
Onda nas je, mene i Uroša, izbacilo obezbeđenje.
Onaj moj rođak ni danas ne govori samnom.......
01. 10. 2015

Lady Gaga - www.dagospia.com/img/patch/08-2013/putin-lady-gaga-259268.jpg said:

...

U stvari, bilo je to ovako.
Jedan moj prijatelj i dalji rod snimio projekat, pa imao promociju u jednom poznatom prestoničkom restoranu, i sve tako, a kako mu je promociju organizovala jedna poznata muzička kuća, tamo vam se okupilo celo njiovo krdo, plus te neke ko fol nove zvezde i polusvet sa estradne margine.
Kako sam dobila pozivnicu, komata dva, moj Uroš i ja se, na oduševljenje mnogih, pojavimo u punom sjaju, sednemo za rezervisani astal, ja naravno oma počnem da brastim neke kotlete, maslinke, kulen, salatu, i u pauzama prežderavanja primetim da za susjednim stolom sedi Katančić sa MM, VS, OA i BJ, sve muški i da non stop blejvočira u našem pravcu.
Ju, reko, mene šacuje, a ja se sva umusavela od majoneze, reko URKE ODO JA DO TOALETA, i graciozno odskakutah do klonje.
Kasam se sirota vratila, vidim da je moj Urke pozeleneo, reko IJU DA NISI JEO OVE ŠKAMPE,MLOGO SU SE UBAJATILE, A ZNAŠ DA IMAŠ OSETLJIVU TIBU, kad mi on pruža
01. 10. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop