četvrtak, 14 jul 2016 08:34

alt

"Sve sam zaradila sa svojih deset prstiju"


Stanija Dobrojević ovih dana obara rekorde svojom pesmom "Glavni akteri", što u gledanosti na Jutjubu, što u negativnim komentarima. Međutim, ona se pohvalila da je na "Farmi 6" zaradila solidnu sumu.

Ja sam od rijalitija uzela 70.000 evra. Je l' treba nekom da polažem račune od čega živim? U svakom slučaju, sve sam zaradila sa svojih deset prstiju. Bilo je tu imućnih momaka koji su mi poklanjali putovanja i to je sasvim ok. Sve ostalo sam zaradila sama na častan i pošten način - kaže Stanija.

Podsetimo, ona i njen kolega iz rijalitija "Farma", Kristijan Golubović, imali su ozbiljnu svađu oko novca, jer je Stanija njemu obećala pola novca od nagrade, s obzirom na to da su zajedno radili na tome da dođu do finala (pročitajte detaljnije OVDE). Na kraju, Dobrojevićeva mu je rekla da je zaradila samo 25.000 evra, umesto 50.000, pa je Golubović dobio 12, 5 hiljada evra. Što ipak može da znači da ga je malo prevarila za novac. 

Golubović je na odsluženju zatvorske kazne u Zabeli, pa ne može da prokomentariše ovu izjavu. Mada, s njim se nikad ne zna.

Izvor: Srbija Danas


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

kobacc said:

...
ovoj dr olji treba red qrcina red pesnica
19. 07. 2016

ZMAJ OD SIPOVA said:

...
ZNAMO KOLIKO JE ZARADILA EURA,A NE ZNAMO KOLIKO JE QRCEVA ZARADILA NA FARMAMA
16. 07. 2016

miki said:

...
stanojka je sve zaradila sve sa deset prstiju πičke usta i čmarulje.kada bi imali ovakvih radnica više gde bi nam bio kraj.imućni momci su joj uz putovanje poklanjali i qrčine u paketu
15. 07. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop