petak, 20 maj 2016 08:41

alt

Sinoć su se u vilu Parova uselili novi učesnici


Sinoć su se u vilu Parova uselila tri nova učesnika.Ana Spasojević koja je učestvovala u jednom projektu Hepi televizije pod nazivom "Maldivi".Ona je tada bila zaljubljena u Gasttozza.Drugi učesnik koji se uselio je frulaš Petko koji se oprobao u "Audiciji" gde je osvojio simpatije mnogih učesnika. Zajedno sa njima, u vilu je ušao i Ante Gotovac iz Hrvatske.

Ante Gotovac, poznati hrvatski biznismen iza sebe ima dva braka, a drugi brak sa poznatom hrvatskom manekenkom Simonom Šajn bio je vrlo buran.

U drugom braku je dobio ćerkicu, a sve to je bilo medijski propraćeno, pa su dadilje za njihovo dete birane "javno", a on je sa te audicije, na koju se projavilo preko 3.000 žena odabrao najatraktivniju. Radio je sa poznatim hrvatskim pevačima kao što su Toni Cetinski i Nina Badrić.

On je rekao da je sve posvetio i ulagao u svoju ženu kako bi imala uspešnu karijeru, a razveli su se jer su imali preveliki medijski pritisak. Anamarija se druži sa njegovom bivšom suprugom, pa je iznela neke detalje o njihovom braku.

- Simonu si zgazio, posvetila se bogu posle tebe, pljuvao si je i gazio po njoj, bio si go*no prema njoj i varao si je- pričala je besno Anmarija.

Ante je rekao da je veoma otvoren, i da nema razloga da skriva nešto.

- Živeo sam svingerski, holivudski. Imao sam i ljubav u braku, a sada sam sa Simonom u dobrim odnosima- rekao je novi učesnik.

Anamarija je rekla i da je izgubio kuću, a on je rekao da to nije tačno, iako je Džambazova to uporno tvrdila.


Izvor: HappyTv


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Cacaca said:

...
Samo jos ovaj nedostaje... Gdje ih taj Maric pronalazi , kao da ih svijecom traži !
20. 05. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop