subota, 10 oktobar 2015 17:32

alt

Jasmina: Ostavi ga na miru, on je gospodar sveta


Pevačica je oplela po žestokom momku, a u ceo sukob se umešala i Jasmina.Na imanju u Lisoviću strasti se ne smiruju. Farmeri se svakodnevno svađaju i vređaju jedni druge, a vođstvo svakako pripada Maji Nikolić. Ona je osula paljubu po Kristijanu Nikoliću kada ga izvređala na račun njegove proščlosti.

"Ja nisam propala pevačica, već pevačica! A šta si ti? Ti si običan robijaš i propali kriminlac. Hteo si 90-ih da izvršiš atentat na oblak. Pa svi smo videli kada su te trojica plavaca odveli sa imanja", rekla je Maja Goluboviću, koji joj je odgovorio u svom stilu.

"Ja sam don Balega, poznat kao Sulejman Veličanstveni. Ja sam legenda 90-ih", rekao joj je on, a onda se u svađu ubacila Jasmina.

"Ma prestani da ga vređaš! On je gospodar sveta", rekla je Medenica pevačici, a Maja joj je odbrusila da se ne meša. Inače, ovo je sve zapravo bio deo glume, jer farmeri spemaju predstavu koja će sadržati najveće svađe i uvrede koje su se dešavale na imanju.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Lady Gaga - www.dagospia.com/img/patch/08-2013/putin-lady-gaga-259268.jpg said:

...
Sve go kreten do kretena.
10. 10. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop