Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
subota, 04 jun 2016 08:22

alt

Glavna tema večeri bilo je pismo Mikijeve žene


Još jedna burna noć je bila pred farmerima.Kao i svakog petka na imanju u Lisoviću je vreme za porodičan sastanak. Glavna tema večeri bilo je pismo Mikijeve žene koja je isprozivala pojedine farmere.

Miki je večeras bio posebno raspoložen da minira ostale farmere i da im upada u reč i prekida ih.Kako bi se pokazala kao velika gazdarica, Jelena je zapretila Mikiju da se neće dobro provesti ako još jednom prekine nekoga.

Pevač izgleda nije shvatio ozbiljne pretnje, pa je prilikom sledećeg upada u reč Jelena uzela flašu soka i celu je prosula na Mikija.

Vidno iznerviran pevač je krenuo da se gura sa rediteljkom, pa je došlo i do međusobnog polivanja, ali polivanja i pojedinih farmera.

Dakle, ljubav je definitivno doživela krah. Posle ovoga pomirenje ovo dvoje farmera je nemoguća misija.

VIDEO OVDE


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

Cacaca said:

...
Molim njene najbliže da joj pomognu , da budu humani i da je odvedu na liječenje ... Jos malo će biti u menopauzi pa će tek onda biti jos gora !
06. 06. 2016

... said:

...
POSTOVANI PROVALNICI

KAO I PRVI PUT IDITE U KARADJORDJEVU 69 I ISTUCITE SIZOFRENICARKU KAO STOKU!!! DA JOJ SVAKI EKSTREMITET POLOMITE I UZMITE JOJ SVE PARE VAMA SU POTREBNIJE.
05. 06. 2016

... said:

...
SIIIZIIIKOOOOOOO JEL TE UHVATILA KRIZA PA POPI LEKIC I BICE DOBRO!
04. 06. 2016

... said:

...
Odryala budalama Mikijeva zena bukvicu.
04. 06. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop