ponedeljak, 13 jun 2016 08:25

alt

Polivala farmere, bacala hranu ...


Jelena Golubović je mesila hleb za sve farmere, a Ceca Jovanović je bila toliko nestrpljiva da nije mogla da sačeka da se isti ispeče, već je poželela svoj deo testa. Rediteljka joj nije dozvolila da uzme, a onda joj je bivša modelsica otela, što je iznerviralo Jelenu.

Njih dve su se pokačile u kuhinji, pa je Ceca bacila punu flašu vode i tom prilikom ispolivala Filipa Đukića, koji je potpuno pobesneo.

"J.baću ti mater, bre, u p.čku! Što si mene polila!?" urlao je Filip. "Ti si jadan, bedan i smešan!", istakla je Ceca. Međutim, ona se nije smirila.

Jelena se sklonila u dnevnu sobu, kako bi na miru umesila hleb, međutim, to joj nije pošlo za rukom. Ubrzo je došla Ceca, koja se sa rediteljkom otimala oko tepsije sa testom, pa je čitavu smesu bacila na pod!

Ovakvo šokantno ponašanje mlade farmerke razbesnelo je Zvonka Pantovića Čipija, koji je povukao Cecu za ruku kada je ona još jednom krenula da uništi smesu za hleb.

"Balava si, slinava i bezobrazna! Bacaš hranu, sram te bilo!", istakao je pevač, koji se sa bivšom modelsicom otimao oko tepsije, jer je Ceca bila nezaustavljiva.

Filip Đukić je toliko bio iznerviran da nije mogao da se smiri, već je nastavio da urla. Njega je još više razljutilo to što je Jovanovića uzela tiganj sa jajima sa šporeta i prosula sve po podu.

VIDEO OVDE


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop