nedelja, 24 april 2016 08:59

alt

Svoje biračko pravo iskoristiće i stanovnici Farme (VIDEO)Majka i ćerka napustile su Lisović nakratko kako bi se izjasnile o tome koga žele da vide u narednom sazivu parlamenta.

U Srbiji se danas održavaju vanredni parlamentarni izbori, izbori za Skupštinu Vojvodine i lokalni izbori, a svoje biračko pravo iskoristiće i stanovnici najpoznatijeg seoskog imanja u Lisoviću.

Prva ekipa farmera nedavno se uputila na biračka mesta, gde će glasati za ponuđene političke opcije. Među prvima su na glasanje izašli Vesna Zmijanac, Lepi Mića, ali i Svetlana i Jelena Golubović.

Nakon što je Zmijančeva obavila svoju građansku dužnost, Jelena i Svetlana su u pratnji produkcije otišli na svoje biračko mesto, gde su ispunile glasački listić.

Rediteljka je privukla pažnju okupljenih, pa ih je pozdravila svojim karakterističnim pozdravom – rukama je napravila srce i na taj način se zahvalila fanovima za podršku.


alt


VIDEO OVDE


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

Penis i Denis I Penis i Marina said:

...
RadikaliRadikali.

24. 04. 2016

Анђа Младеновац, заветница said:

...
Заветници.

24. 04. 2016

Весна Питонац said:

...
СРС.
Бр.4.
24. 04. 2016

Леди Гага, четникуша, са кокардом..... said:

...
И ја сам гласала.

ЗА ШЕШЕЉА.
24. 04. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop