Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
utorak, 01 decembar 2015 01:36

alt

Zadruga joj poverila i jedan težak tajni zadatak


Rediteljka je na imanje u Lisoviću ušla sa medicinskom kragnom i lila kosom. Njoj je Zadruga poverila i jedan težak tajni zadatak a to je da se sprijatelji sa Lepim Mićom. Ognjen joj je rekao da njih dvoje moraju da postanu najbolji prijatelji.
- Pa on je izbačen zbog mene prošli put?! Je l je to to, ne mogu da biram? Ok, znaš da neću odustati - rekla je Jelena Ognjenu.

Ognjen Amidžić je saopštio Farmerima da Jelena Golubović ulazi na Farmu.

- Posle mnogo razmišljanja Zadruga je odlučila da se na Farmu vrati Golubović...Jelenu - saopštio je Ognjen farmerima.Pre nego što ukućane isprovocira kako ona ume, ona im je prezentovala neočekivani autfit. U dnevni boravak ušetala je sa lila bojom kose, a na vratu je nosila medicinsku kragnu.

Odmah po njenom ulasku u rijaliti Lepi Mića je počeo da je psuje. Maja je Jeleni predstavila farmere koje sigurno ne zna, a posle se u predstavljanje uključio i Lepi Mića.  Njih dve su odmah uletele u manje čarke pa je tako Maja Jeleni rekla da "laže", što je Golubovićka odmah demantovala.

Jelena je potom svim ukućanima objasnila zašto mora da nosi kragnu.
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

smaracica.... said:

...
Stigla najveca smaracica i manipulant!Pa dokle cete sa njom da nas trujete vise..Pa ona je jedna retrogradna pojava,za koju smo mislili,da je necemo vise gledati,bar preko medija!Naravno nije jedina,ali je najveca..Truje gledaliste i smara za medalju!
01. 12. 2015

provocirala.. said:

...
Samo im je ona falila!Kao da ih nema dovoljno tamo,pa im je samo falio..jos jedan klovnpvs!Pa u Parovima su slavili dan kad je ova ocvala reziSerka pobegla..a narocito gledaoci!Pa sad dosla ovde da prosipa svoju beskrupuloznost,sivilo,lazi i maniupilacije!Ovo vise nije rijaliti,vec nas vise podseca na prenos uzivo..propasti rijalitija Farma!
01. 12. 2015

... said:

...
Verovatno joj OPALA kosa od silnih lekova pa mora da nosi PERIKIU.
01. 12. 2015

Lady Gaga said:

...
ЗАБАВА ЗА ПОЛУПИСМЕНИ ШЉАМ, У ВРЕМЕНУ И ПРОСТОРУ ЗАОСТАЛЕ ГАСТ☝СРБАЈТЕРЕ И КОЈЕКАКВЕ ИЈЕ
01. 12. 2015

KOJOT said:

...
DA LI FARMA ULAZI U GOLUBOVICEVU SA KRAGNOM ILI BEZ??
01. 12. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop