četvrtak, 05 maj 2016 09:43

alt

Vesna Zmijanac se j.bala za pare!Jelena Golubović, posle teških optužvi Lepog Miće, rekla je u razgovoru sa Mikijem Mećavom da pevačica prošlost jer niko više neće da joj plaća za seks.

"I kada više nema ko da je jebe za pare i da joj sponzoriše ploče, tada se povukla sa estrade i pevala kod Zorice Marković. I novu ploču snimila kad je našla ovog biznismena", rekla je Golubovićka.

"Mića joj je rekao: “Ja se nisam j.bao zbog pevanja i zbog karijere”, a ona jeste. I šta ona da kaže kad je to istina? Ali nije mislila da će to iko spomenuti. Kada više nije imao ko da je j.be za pare i da joj sponzoriše ploče, tada se povukla sa estrade i pevala je kod Zorice Marković u kafani. Novu ploču je snimila kada je našla ovog biznismena. Toliko o njenoj karijeri. Ne može da govori da nju čekaju koncerti i hale kada je ne čekaju, pala je na taj nivo da peva u kafani", bez dlake na jeziku izjavila je rediteljka.

"Kad bi huškala svoje pijune na mene, ona zna da bi slušala svaki dan o tome kako se je.ala za pare. Ona je do 40. godine imala vrhunac karijere. Posle toga...", nastavila je Golubovićeva.

JELENA GOLUBOVIC - VIDEO OVDE

LEPI MIĆA - VIDEO OVDE

Izvor: Kurir


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

... said:

...
SIZIKA UMIRE POLAKO ALI SIGURNO.
05. 05. 2016

... said:

...
A KOLIKO SI SE TI!
j****a ZA PARE I TO SA MUSLIMANOM I TURCIMA PA KAD TE SUTNO GLUMIS KAKO SI RASKINULA, SAD CE POSLE FARME DA TE SUTNE MIKI PA OPET U LAZU LAZAREVIC NA LECENJE.
05. 05. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop